Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

CONTENT

Sandra Szepesi – ny Head of Perm Solutions Adecco Group Sweden

Adecco värvar ännu en tung profil - Sandra Szepesi blir chef för affärsområdet rekrytering i Sverige från och med januari 2022. Sandra har över 15 års erfarenhet av rekrytering och har tidigare startat och drivit upp flera framgångsrika rekryteringsbolag. Med sin erfarenhet från Sigma Recruit, Wise och Manpower, kommer Sandra med gedigen spetskompetens inom rekrytering i starka tillväxtmiljöer.

– Det är mycket som händer på marknaden just nu och kampen om kompetensen blir alltmer komplex. Rekrytering går på frammarsch och är idag en strategisk funktion med främsta uppgift att skapa ökad konkurrenskraft och överlevnad för företagen, säger Sandra.

Behovet av spetskompetens fanns redan innan pandemin och är större nu än någonsin. När marknaden nu återhämtar sig står rekrytering högst upp på företagens prioriteringslistor.

– Jag ser Adecco, med sin globala kunskapsplattform och starka rekryteringstradition, som en viktig aktör för att driva den utvecklingen. Adecco Sverige, som nyligen vunnit flera affärsutmärkelser, visar att man är både rustad och beslutad för att fortsätta ta marknadsandelar. Jag ser fram emot att vi snart agerar som förebild för våra kollegor i Norden och globalt, fortsätter Sandra.

Roken Cilgin, chef för Adecco Professionals Sverige säger: Vi har gjort stora investeringar inom just Professional services det senaste året där affärsområdet rekrytering är en mycket viktigt del. Att nu få välkomna Sandra med sin gedigna kompetens och erfarenhet av både rekryteringsbranschen och av att skapa och bygga tillväxt, är en viktig pusselbit i den satsningen.

Skribent
Adecco

Relaterade artiklar

Copyright © Adecco Sweden