2022-09-05NYHETER

Erika Setterberg blir HR Business Partner Associates på Adecco Group Sverige

Efter 14 år på Adecco Group Sverige med roller som konsultchef, rekryteringscenterchef och senast som nordiskt ansvarig för kandidatattraktion får Erika nu ansvar för att stärka Adecco och Modis som en attraktiv arbetsgivare. Erika berättar:

– Arbetsmarknaden är snabbrörlig och förändras ständigt där min roll kommer att ha två viktiga fokusområden. Att utveckla och säkerställa att Adecco Group Sveriges konsulterbjudande är konkurrenskraftigt på marknaden och att stärka vår förmåga att stötta och utveckla våra konsulter på bästa sätt.

– Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare och vi vill att våra konsulter ska trivas hos oss. Det ställer krav på att vi ständigt utvecklar vad vi erbjuder, att konsulter möts av ett stöttande och motiverande ledarskap och att vi har en värdeskapande kommunikation med våra konsulter.

Adecco arbetar ständigt på att förbättra dialogen med konsulterna och rollen blir ett sätt att stärka både kommunikationen och informationsflödet. Detta blir också en viktig kommunikationskanal där Adecco Group Sverige kan ta in konsulternas feedback och utveckla dem och deras arbetsplatser utifrån deras input.

– Det känns väldigt roligt och spännande att ta sig an denna roll. Jag vill att våra konsulter känner att deras trivsel och utveckling står i fokus i allt vi gör inom Adecco Group Sverige. Det är en viktig del i vår vision att skapa framtidens jobb för alla.

Erika Setterberg tillträdde sin nya tjänst den 1 september.

Nyfiken på det senaste?


Vi skriver om allt från personalfrågor och kompetensbrist till hur du bör anpassa ditt företag till en föränderlig arbetsmarknad.

Genom att registrera så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag



Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group