Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

CONTENT

Lisa Henning summerar sin tid som VD för en månad

Det känns som om det var igår som jag överraskad och överlycklig hoppade runt i vardagsrummet efter att ha nåtts av beskedet att det var jag som av flera tusen sökande hade valts ut till att bli årets VD för en månad!

När jag nu tittar tillbaka på de gångna veckorna är det med en tacksamhet och värme som fyller kroppen och detta är tack vare er, fantastiska medarbetare inom Adecco Group!

Under de gångna veckorna har jag störtdykt in i en VD:s vardag, vilket bland annat har inneburit otaliga möten om såväl stort som smått, träffar med globala ledare, besök ute på lokalkontor, säljaktiviteter och deltagande i Stafesten tillsammans med HR-teamet.

Dessutom har jag drivit projekt där jag dels har satt mig djupare in i Adecco Groups mångfaldsarbete och dels kartlagt vad de nordiska länderna kan lära sig av varandra tillsammans med min norska motsvarighet August.

Ja, månaden har helt enkelt bjudit på både det ena och det andra och att få följa Torben och se hur han trots ett fullspäckat schema alltid lyckas skapa tid till alla anställda har tydligt visat på vikten av ett människofokuserat ledarskap.

Imorgon inleder jag mitt nästa äventyr då jag testar mina vingar som organisations- och ledarskapskonsult på Ernst and Young och vad som händer sedan får framtiden förtälja.

Stort tack till alla er som har förgyllt denna månad, glöm inte att det är ni som gör Adecco Group till det varma företag som alltid sätter kunderna i fokus!

-Lisa Henning, VD för en månad 2019

Skribent
Adecco

Relaterade artiklar

Copyright © Adecco Sweden