Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

CONTENT

Hon blir ny VD för Adecco Group i Sverige

Malin Persson blir ny VD för Adecco Group i Sverige. Med tidigare erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen är hon återigen tillbaka i branschen, nu med nya perspektiv.

Med totalt 15 års erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen har Malin Persson haft flera framgångsrika ledaruppdrag, bland annat som regionchef och dotterbolags-VD inom Pooliakoncernen och på Dfind. Hon har internationell erfarenhet från sin tid på ISS där hon även hade en central roll inom transformation och service excellence. Närmast kommer Malin Persson från ett uppdrag som VD för Sonat, Sveriges ledande konsultbolag inom supply chain management och logistik.

– Vi har idag en snabbrörlig arbetsmarknad vilket medför både utmaningar och möjligheter. Den är transparant och utgår från talangen och sätter medarbetaren i fokus. Digitaliseringen har inte bara förändrat vårt förhållningssätt till arbete utan ställer även nya krav på arbetsgivare, kollegor och ledarskap. Det är en dynamisk och spännande bransch jag återvänder till, säger Malin Persson, tillträdande VD för Adecco Sverige.

– Malins egenskaper som inkluderande ledare, hennes syn på försäljning och hennes gedigna yrkesbakgrund har varit avgörande i beslutet, säger Torben Sneve, CEO Adecco Group Nordic.

Malin Persson tillträder den 10 januari, 2020.

För mer information och pressbild på Malin Persson vänligen kontakta:

Sofie Brange

Kommunikation- och marknadschef

Head of Sustainability & Corporate Communication

Adecco Group Sverige

Telefon: +46 70 285 29 59

Email: sofie.brange@adeccogroup.com

Om Adecco Group

Adecco Group är ett av världens största HR- och kompetensföretag och sysselsätter över 700 000 personer i 60 länder. Adecco Group har listats på den globala listan Fortune 500 i 20 år. Företaget erbjuder bland annat tjänster inom bemanning, rekrytering, karriäromställning, talangutveckling, gig och frilans samt outsourcing och rådgivning. I Sverige består Adecco Group av Adecco, Modis, Badenoch + Clark och Pontoon och erbjuder därmed holistiska och specialiserade lösningar till företag som behöver lösa tillfälliga kompetensbehov eller långsiktigt rusta sig för framtiden. Adecco Group har i Sverige ca 4 500 anställda på 31 kontor över hela landet och omsatte år 2018 ca 3 miljarder SEK.

Skribent
Adecco

Relaterade artiklar

Copyright © Adecco Sweden