Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

CONTENT

”Ingen får lämnas efter i den tekniska utvecklingen”

Felix Dellner är kandidaten som tillslut knep den eftertraktade platsen som Adecco Group Sveriges verkställande direktör för en månad. Varje år lockar en månadslön på 100 000 SEK och en hög chefsposition tusentals personer att ansöka till Adecco Groups globala kampanj.

Felix har två kandidatexamina inom datavetenskap, både från Uppsala universitet och från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm där han just nu även håller på att slutföra ett mastersprogram inom industriell ekonomi. Han brinner för ny teknologi, AI samt etik och säger att det är viktigt att alla får ta del av de tekniska framstegen som görs i världen.

– Det är med största sannolikhet tekniken som kommer ge oss möjligheter till en bättre framtid. Jag tycker att det är viktigt att ingen lämnas efter i den tekniska utvecklingen när den blir en ännu större del i vårt liv berättar Felix.

25-åriga Felix har bott större delen av sitt liv i Stockholm och vill gärna se sig om i världen efter examen. Till hösten ska han börja arbeta på ett tyskt deep tech-företag som analyserar batterier. Längre fram i karriären vill han eventuellt starta eget riskkapitalbolag som finansierar kommande utmanare inom den europeiska deep tech-branschen.

– Jag vill vara med och göra saker som har en stor påverkan på världen och deep tech är ett oerhört intressant område, berättar Felix.

Vi hälsar Felix varmt välkommen och ser fram emot en spännande månad tillsammans!

Skribent
Adecco

Relaterade artiklar

Copyright © Adecco Sweden