Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Erika Setterberg blir HR Business Partner Associates på Adecco Group Sverige

Efter 14 år på Adecco Group Sverige med roller som konsultchef, rekryteringscenterchef och senast som nordiskt ansvarig för kandidatattraktion får Erika nu ansvar för att stärka Adecco och Modis som en attraktiv arbetsgivare. Erika berättar:

– Arbetsmarknaden är snabbrörlig och förändras ständigt där min roll kommer att ha två viktiga fokusområden. Att utveckla och säkerställa att Adecco Group Sveriges konsulterbjudande är konkurrenskraftigt på marknaden och att stärka vår förmåga att stötta och utveckla våra konsulter på bästa sätt.

– Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare och vi vill att våra konsulter ska trivas hos oss. Det ställer krav på att vi ständigt utvecklar vad vi erbjuder, att konsulter möts av ett stöttande och motiverande ledarskap och att vi har en värdeskapande kommunikation med våra konsulter.

Adecco arbetar ständigt på att förbättra dialogen med konsulterna och rollen blir ett sätt att stärka både kommunikationen och informationsflödet. Detta blir också en viktig kommunikationskanal där Adecco Group Sverige kan ta in konsulternas feedback och utveckla dem och deras arbetsplatser utifrån deras input.

– Det känns väldigt roligt och spännande att ta sig an denna roll. Jag vill att våra konsulter känner att deras trivsel och utveckling står i fokus i allt vi gör inom Adecco Group Sverige. Det är en viktig del i vår vision att skapa framtidens jobb för alla.

Erika Setterberg tillträdde sin nya tjänst den 1 september.

Skribent
Adecco

Relaterade artiklar

Adecco
Adecco Group