Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

CONTENT

The Adecco Groups löfte: Höja den globala kompetensen hos 5 miljoner människor

Upskilling och reskilling av 5 miljoner människor fram till 2030 är The Adecco Groups nya löfte för att hantera det växande globala kompetensgapet. Uttalandet gjordes vid toppmötet Choose France Summit, strax innan World Economic Forum i Schweiz.

Vid toppmötet Choose France Summit bekräftar The Adecco Group sina ambitioner att genom upskilling och reskilling möjliggöra för ett framgångsrikt deltagande för alla på framtidens arbetsmarknad.

Alain Dehaze, VD på The Adecco Group, förklarar:

– Vi bevittnar ett aldrig tidigare skådat fenomen: automatisering, robotisering… den nya tekniken har en stark inverkan på arbetsmarknaden. Företag står inför verkliga utmaningar när det gäller att rekrytera personer med de kompetensmängder som krävs för att fånga de tekniska möjligheterna framöver. Vi har därför satt ett starkt fokus på upskilling och reskilling, för att utrusta individer att framgångsrikt delta på arbetsmarknaden och göra det möjligt för företag att hitta färdigheterna de behöver för att behålla sin konkurrenskraft.

Professionell utbildning en viktig del av Adecco Groups globala strategi. I november 2019 lanserade The Adecco Groups dotterbolag, General Assembly, sitt första campus i Frankrike. General Assembly är i framkant när det gäller utvärdering och utbildning av digitala färdigheter och förvärvades av Adecco Group 2018.

Globalt sett har The Adecco Group lanserat ett nytt åtagande om upskilling och reskilling av 5 miljoner människor till år 2030. Omskolningen kommer att ledas av The Adecco Groups utbildnings- och utvecklingsarm General Assembly, som specialiserat sig på att utrusta individer och team med dagens efterfrågan på digitala färdigheter.

Genom att låta fler individer, oavsett profil, anpassa sig och utbildas inom kod, datavetenskap, maskininlärning osv kan de ta ägandeskap av den nya tekniken. Målet är att garantera deras anställbarhet på en arbetsmarknad i förändring.

Om Adecco Group

Adecco Group är ett av världens största HR- och kompetensföretag och sysselsätter över 700 000 personer i 60 länder. Adecco Group har listats på den globala listan Fortune 500 i 20 år. Företaget erbjuder bland annat tjänster inom bemanning och rekrytering och erbjuder därmed holistiska och specialiserade lösningar till företag som behöver lösa tillfälliga kompetensbehov eller långsiktigt rusta sig för framtiden.

Skribent
Adecco

Relaterade artiklar

Copyright © Adecco Sweden