Förmåner som Adeccokonsult

Vill du både ha omväxling i arbetet och en trygg anställning? Då ska du arbeta hos oss på Adecco som uthyrd specialist. Genom oss får du möjlighet att komma in på Sveriges mest välkända och attraktiva företag. Du får använda din kunskap och kompetens och eftersom uppdragen varierar har du hela tiden möjlighet att utvecklas samtidigt som du bygger upp ditt personliga nätverk och snabbt stärker ditt CV.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Varje år sysselsätts över 3 miljoner människor genom koncernens ca 6 600 kontor i 70 länder över hela världen. Här i Sverige har vi på Adecco drygt 50 kontor och 5000 uthyrda konsulter.

När du arbetar hos oss har du fast lön, reglerad semester och all annan trygghet som en anställning ger. Adecco är en stor, väletablerad arbetsgivare. Vi ser våra medarbetare som vår allra viktigaste tillgång och som uthyrd specialist är du Adeccos ambassadör och vårt ansikte utåt. Det är genom dig och våra andra konsulter som vi bygger goda relationer till våra kunder och lägger grunden för ett bra och långvarigt samarbete.

Kompetensutveckling – fri tillgång till fler än 200 kurser.

Förutom den kompetensutveckling som kommer automatiskt när du arbetar med olika uppdrag får alla Adeccos ordinarie konsulter tillgång till en webbtjänst, Klickportalen, som innehåller fler än 200 e-learningkurser. Från din första anställningsdag kan du utbilda dig inom försäljning, ekonomi, IT och personlig utveckling mm. Läs mer om Klickportalen här.

Utveckling, uppföljning och coachning

Som anställd konsult har du en ansvarig konsultchef som bl.a. ser till att du har passande uppdrag. När du arbetar hos våra kunder kommer din konsultchef att hålla kontakten med dig och kunden för att säkerställa att ni båda är nöjda och att uppdraget löper på som planerat. Konsultchefen besöker dig på arbetsplatsen, bjuder in dig till kontorets aktiviteter och arbetar för att du har det bra.
Efter sex månaders anställning och därefter varje år kommer du att ha utvecklingssamtal med din konsultchef. Då går ni igenom hur året varit och hur dina framtidsplaner och utvecklingsbehov ser ut.

Friskvård och hälsa

Friskvård är viktigt för Adecco och vi uppmuntrar alla anställda att motionera och ta hand som sig. Som anställd konsult får du friskvårdsbidrag på upp till 3000 kronor per år som kan användas till exempelvis gymkort, besök på simhall eller till annan fysisk aktivitet. Som Adecco-anställd har du en mängd olika rabatter på olika friskvårdsanläggningar. Är du sugen på att ställa upp i tävlingar tillsammans med andra konsulter sponsrar vi med startavgiften. Vi har också subventionerad massage och besök hos naprapat. 

Vi vill att du ska må bra, men alla blir sjuka ibland och kan behöva hjälp. Då erbjuder vi
Hälsodialogen, dit du sjukanmäler dig. Du blir då kontaktad av en sjuksköterska som kan ge råd och rekommendationer för snabbare tillfrisknad.

Konsultaktiviteter

Vi vill att du ska trivas hos oss och känna dig som en av oss även när du har ett långt kunduppdrag. Därför ordnar kontoret träffar för alla konsulter flera gånger per år. Du kommer t.ex. att bli inbjuden till after work, sommarfest, kontorsfika, föreläsningar och inte minst vår årliga, storslagna fest, Adecco Star Awards. Förutom en glittrande festkväll uppmärksammar vi då årets mest framgångsrika konsulter. Du kanske blir en av dem? 

Frivillig gruppförsäkring

Adecco har inlett ett samarbete med försäkringsbolaget If och arbetsgivarorganisationen Almega vilket innebär att du som anställd har möjlighet att teckna upp till 8 försäkringar. 

Vi hoppas att du väljer att arbeta hos oss och att du ska trivas på Adecco!

 
 

  • Adecco Sweden AB • Kungsgatan 60 • Box 121 27 • 102 24 Stockholm • Tel. växel 08-598 980 00 © 2012 Adecco. All Rights Reserved
  • Sitemap