Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Projektledare
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Vad gör en projektledare?

En projektledare är något av en allt-i-allo, en koordinator för allt från små event till storskaliga kampanjer. Som projektledare kan du arbeta hos arbetsgivare som kommersiella företag, myndigheter och organisationer. Din roll har karaktären av att vara en spindel i nätet för både kunder och din arbetsgivare och passar dig som trivs med flera olika typer av arbetsuppgifter. Dina uppdrag kan variera från Tv-produktioner till modevisningar, reklamkampanjer, middagar och konferenser. Du hanterar också beställningar, leveranser och budget och personal.

Lönen för en projektledare

Vad du tjänar som projektledare beror på var du arbetar samt vad du har för tidigare erfarenhet och utbildning. Att jobba som konsult hos Adecco ger dig en konkurrenskraftig lön och kollektivavtal. Dessutom har du flera förmåner som friskvårdsbidrag och tillgång till kompetensutveckling.

Vilken utbildning behöver en projektledare ha?

Det finns en mängd yrkesutbildningar, högskoleprogram och kurser som du kan ta för att lära dig grunderna i hur en bra projektledare jobbar. Många av dessa har också praktikmoment som ger dig chansen att skapa dig ett eget nätverk och få in en fot i branschen.

Bli en eftertraktad projektledare

För att bli en duktig projektledare/koordinator är det viktigt att du som person är strukturerad, driven och noggrann. Oavsett om du jobbar mot en och samma arbetsgivare eller mot flera olika kunder så ska du kunna ha flera bollar i luften och vara flexibel och snabbtänkt nog att kunna lösa plötsliga utmaningar. Att jobba som projektledare kan stundvis vara väldigt intensivt men samtidigt mycket utvecklande.

Arbetsmarknaden för en projektledare

I och med att rollen som projektledare är så pass bred så har du möjlighet att jobba både inhouse, för externa kunder eller på byrå. Många arbetsgivare i en rad olika branscher är i stort behov av projektledare som har kunskap inom områden som kommunikation, insamling eller event och PR.

Rekrytera en projektledare

Som arbetsgivare ska du kunna lita på att din projektledare levererar och har koll för att uppnå maximalt resultat. Adecco har flera kompetenta projektledare med dokumenterad erfarenhet som är redo att rekryteras. Låt oss bli din HR-partner och hitta din nästa stjärna för projektledning.

Hyr en projektledare

Vid större projekt kan det vara en bra idé att ta in en person som är specialiserad på att leda större arbeten. Vi har lång erfarenhet av att bemanna med projektledare inom en rad olika branscher. Tveka inte att höra av dig till oss inför nästa projekt.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group