Projektledare
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en projektledare

En projektledare är något av en allt-i-allo, en koordinator för allt mellan event till storskaliga kampanjer. Som sådan kan du arbeta hos arbetsgivare som kommersiella företag, myndigheter eller organisationer. Din roll har karaktären av att vara en spindel i nätet för både kunder och din arbetsgivare. Dina uppdrag kan variera från Tv-produktioner till modevisningar, middagar och konferenser. Du handhar också beställningar, leveranser och självklart budget och personal. Som arbetsgivare ska du kunna lita på att din projektledare levererar och har koll för att uppnå maximalt resultat. Det är något som vi på Adecco självklart kan hjälpa dig med.

Bli en eftertraktad projektledare

För att bli en duktig projektledare/koordinator är det viktigt att du som person är strukturerad, driven och noggrann. Oavsett om du jobbar främst mot en och samma arbetsgivare eller mot flera olika kunder så ska du kunna ha flera bollar i luften och även vara flexibel och snabbtänkt nog att kunna lösa plötsliga utmaningar. Det finns en mängd yrkesutbildningar, högskoleprogram eller kurser som du kan ta för att lära dig grunderna i hur en bra projektledare jobbar. Många av dessa har också praktikmoment som ger dig chansen att skapa dig ett eget nätverk och få in en fot i branschen.

Arbetsmarknaden för en projektledare

I och med att rollen som projektledare är så pass bred så har du möjlighet att jobba både in house, för externa kunder och även en byrå. Många arbetsgivare i en rad olika branscher är i stort behov av projektledare som har kunskap inom områden som kommunikation, insamling eller event och PR. Som det ser ut idag så finns en stadig efterfrågan vad gäller just denna specifika yrkeskategori. Vi på Adecco hjälper både arbetstagare och arbetsgivare i deras sökande efter rätt jobb och rätt personal.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group