Marknadsförare
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en marknadsförare

Som marknadsförare är det din uppgift att kommunicera fördelarna med en tjänst, produkt eller ändamål. Många marknadsförare arbetar på informations- eller marknadsavdelningar på företag, myndigheter och organisationer. Marknadsförare är något av en bred samlingstitel för någon som kan syssla med allt från formgivning till textproduktion och digital kommunikation. Arbetar du som marknadsförare kan du röra dig mellan en mängs olika branscher såsom mode, livsmedel, musik och industri. Detta då de flesta arbetsgivare inser behovet av att kunna kommunicera sitt varumärke via en duktig marknadsförare. Med våra tusentals konsulter kan vi på Adecco definitivt hjälpa dig på vägen oavsett om du är arbetstagare eller arbetsgivare.

Bli en eftertraktad marknadsförare

Som för rollen som kommunikatör är det viktigt att du som marknadsförare känner din bransch och kontinuerligt håller dig uppdaterad. Detta kan du göra genom att följa branschmedia, olika grupper i sociala medier, gå utbildningar och kurser eller inte minst praktisera hos en arbetsgivare. Som person bör du vara idérik, driven och flexibel i din roll som marknadsförare då du ska kunna sköta exempelvis kampanjer från den kreativa skapandeprocessen till implementation och utvärdering. Med det sagt så kan vi på Adecco självklart hjälpa dig att hitta ditt första jobb, ditt andra eller ditt tredje. Tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig med nästa steg i din karriär.

Arbetsmarknaden för en marknadsförare

I Sverige finns många arbetsmöjligheter för marknadsförare då fler och fler arbetsgivare inser vikten av bra kommunikation och marknadsförare och hur man kommunicerar med sin målgrupp. Branscherna är många men det är också ett arbete som är konjunkturbaserat. Med den tillväxt som Sverige haft de senaste åren har efterfrågan mött utbudet, i synnerhet om du har viss erfarenhet. Adecco har samlat några av de vassaste proffsen och ledande arbetsgivarna på ett och samma ställe. Hör av dig så berättar vi mer.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN