Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Kommunikatör
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en kommunikatör

Som kommunikatör är du en självklar del i vilken marknads- eller kommunikationsavdelning som helst. Ditt arbete kan skifta mellan att vara pressansvarig och ha hand om sociala medier till att sköta företagets interna kommunikation. En kommunikatör eller informatör som det ibland även kallas, är en av de bredaste rollerna du kan ha på en marknads- eller kommunikationsavdelning. Det är också en av de mer dynamiska där du kan få ha hand om kriskommunikation med efterföljande mediestorm till att skriva artiklar och skapa bild- och videomaterial. Som arbetsgivare är det viktigt att du har känsla för vilka du anställer att handha din externa kommunikation för ditt varumärke. I dag finns det många vassa kommunikatörer som antingen är specialiserade inom sitt område eller har rätt bredd för att administrera helheten.

Bli en eftertraktad kommunikatör

Som kommunikatör kan det kanske vara klyschigt att säga att man behöver vara kreativ men det stämmer i mångt och mycket. I din professionella roll bör du också vara driven och inte minst kunnig inom de tekniska aspekterna av kommunikation då en viktig del är att kunna mäta resultat och kunna agera på dessa. Självklart finns det även en mängd kvalificerade utbildningar och kurser som du kan gå som kan bli ett plus i kanten när du söker arbete. Som ny på arbetsmarknaden så räcker det oftast med att du får in en fot på en arbetsplats eller bransch för att du med tiden ska kunna arbeta dig upp i arbetstitel och även utveckla ditt nätverk. Eller så låter du oss på Adecco hjälpa dig bli en eftertraktad kommunikatör.

Arbetsmarknaden för en kommunikatör

Idag finns det många arbetstillfällen ute på marknaden för kommunikatörer oavsett om du vill arbeta på en organisation, en statlig myndighet eller ett kommersiellt företag. Just marknadsföring och kommunikationsbranschen är två sektorer som arbetar tydligt och hårt med inkludering och mångfald vilket gör att fler och fler får chansen att visa vad de går för och inte minst arbeta med kommunikation ur nya perspektiv. Ett ökande antal arbetsgivare inser värdet i att ha en kvalificerad kommunikatör på plats och söker därför med ljus och lykta efter rätt kompetens.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group