Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Receptionist
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en receptionist

Receptionister är mycket mer än bara de som tar han om kunder, de är också ansiktet utåt för dig som arbetsgivare. Som receptionist kan du arbeta på allt från hotell till konferensanläggningar och dina arbetsgivare kan vara allt från kommuner, landsting till kommersiella företag och organisationer. En receptionist bör vara serviceinriktad, lyhörd och flexibel då du ställs inför en rad olika arbetsuppgifter. Som arbetsgivare är det viktigt att du kan lita på dina anställda och därför tror vi på Adecco på att sammanföra rätt arbetsgivare med rätt kompetens.

Bli en eftertraktad receptionist

Att vara en duktig receptionist handlar egentligen om att kunna hantera människor vare sig det är per telefon eller i riktiga möten, då du är din arbetsgivares röst och ansikte utåt. För att bli receptionist behöver du egentligen ingen närmare utbildning men det är däremot ett stort plus om du har datorvana och vet hur man hanterar en rad olika programvaror såsom Excel. Som receptionist kan ditt arbete variera rejält från att hantera telefonsamtal till att organisera leveranser, beställningar och till och med event.

Arbetsmarknaden för en receptionist

I Sverige finns ett stort behov receptionister i synnerhet som hotellbranschen haft en kraftig tillväxt de senaste åren. Många personer som har börjat som receptionister har jobbat sig upp inom den branschen där de är aktiva. Som arbetsgivare ska det inte vara svårt att hitta rätt personal. Låt oss på Adecco hjälpa dig att hitta nästa utmaning i din karriär, vi kan bemanning och rekrytering.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group