Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Kundtjänstmedarbetare
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Vad gör en kundtjänstmedarbetare?

För många är kundtjänstmedarbetare det första steget in i arbetslivet men det kan också vara ett utvecklande och stimulerande yrke som erbjuder många möjligheter. Arbetsuppgifterna kan variera från att ta emot inkommande samtal till att aktivt försöka sälja produkter och tjänster. En duktig och framgångsrik kundtjänstmedarbetare är serviceinriktad, noggrann och har god social kompetens.

Lönen för en kundtjänstmedarbetare

Vad du tjänar som kundtjänstmedarbetare beror på var du arbetar och vilken erfarenhet du besitter. Som konsult hos Adecco kan du alltid räkna med konkurrenskraftiga löner och bra villkor.

Bli en eftertraktad kundtjänstmedarbetare

Som kundtjänstmedarbetare är kundservice en grundläggande egenskap som du bör besitta. Då detta yrke inte är något som kräver någon speciell utbildning kommer din arbetsgivare att prioritera dina personliga egenskaper och tidigare erfarenheter och referenser om du har sådana. Vill du utveckla dina kunskaper inom sälj eller andra områden för att göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden så finns idag flera olika kurser du kan gå kostnadsfritt via nätet.

Arbetsmarknaden för en kundtjänstmedarbetare

Arbetsgivare kan variera från callcenter till myndigheter och organisationer. Krav på erfarenhet och utbildning varierar beroende på inriktning men är du en driven arbetstagare så kan vi på Adecco koppla ihop dig med några av marknadens ledande arbetsgivare. Det är därför vi är världens ledande rekrytering- och bemanningsföretag.

Rekrytera en kundtjänstmedarbetare

För arbetsgivare är rollen som kundtjänstmedarbetare inte att underskatta då det i princip handlar om att representera det egna varumärket gentemot potentiella kunder. Idag förstår fler och fler företag, organisationer och myndigheter att de måste satsa på rätt kompetens inom detta område. Vi har många kompetenta kundtjänstmedarbetare som är redo att rekryteras. Låt Adecco bli din HR-partner och låt oss göra det vi är bäst på - hitta rätt person till ditt företag.

Hyr en kundtjänstmedarbetare

Du kanske redan har kompetenta kundtjänstmedarbetare på ditt företag men behöver förstärka upp under vissa tidsperioder då trycket är extra högt? Adecco har lång erfarenhet av att bemanna med personal inom kontor och administration. Vi hjälper gärna till att täcka dina tillfälliga behov.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group