Kundtjänstmedarbetare
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en kundtjänstmedarbetare

För många är kundtjänstmedarbetare det första steget in i arbetslivet men det kan också vara ett utvecklande och stimulerande yrke som erbjuder många möjligheter. Arbetsuppgifterna kan variera från att ta emot inkommande samtal till att aktivt försöka sälja produkter och tjänster. En duktig och framgångsrik kundtjänstmedarbetare är serviceinriktad, noggrann och har god social kompetens. För arbetsgivare är denna roll inte att underskatta då det i princip handlar om att representera det egna varumärket gentemot potentiella kunder. Och idag förstår fler och fler företag, organisationer och myndigheter att de måste satsa på rätt kompetens i detta område.

Bli en eftertraktad kundtjänstmedarbetare

Som kundtjänstmedarbetare är kundservice en grundläggande egenskap som du bör besitta. Då detta yrke inte är något som kräver någon speciell utbildning kommer din arbetsgivare och inte minst dina kunder att prioritera dina personliga egenskaper och dina arbetslivserfarenheter och referenser om du har sådana. Självklart har du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom sälj eller programkunskaper genom olika kurser eller via nätet som idag erbjuder många gratis alternativ.

Arbetsmarknaden för en kundtjänstmedarbetare

Arbetsgivare kan variera från callcenter till myndigheter och organisationer. Krav på erfarenhet och utbildning varierar beroende på inriktning men är du en driven arbetstagare så kan vi på Adecco koppla ihop dig med några av marknadens ledande arbetsgivare som också är våra kunder. Det är därför vi är världens ledande rekrytering- och bemanningsföretag.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group