Administratör
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en administratör

En person som arbetar som administratör kan ha en lång rad ansvarsområden. Från att författa dokument, brev och tal till att ta hand om kunder, förfrågningar och vara företagets ansikte utåt. För rollen som administratör krävs med andra ord god samarbets- och simultanförmåga samt ett noggrant och strukturerat sinne. Representerar du en större arbetsgivare kan yrkesrollen pendla mellan att arbeta mer i bakgrunden till att ansvara för specifikt begränsade uppgifter medan ett mindre företag erbjuder större ansvar och möjligheter.

Bli en eftertraktad administratör

För dig som är nyfiken på yrket som administratör finns det en mängd olika yrkesutbildningar som du kan studera. Här får du inte bara mycket teori utan också praktik vilket är något många arbetsgivare söker när de letar efter nya anställda. Dina personliga talanger spelar står roll då du bör ha en fallenhet för noggrannhet, service och gärna ta egna initiativ. En fördel för dig som arbetssökande är om du har kunskap inom olika programvaror som exempelvis Excel, Powerpoint etc.

Arbetsmarknaden för en administratör

Hos företag, myndigheter och organisationer finns det alltid behov av administratörer. I synnerhet med tanke på att det är en så bred roll. Som världens ledande rekrytering- och bemanningsföretag hjälper vi på Adecco dig både som arbetssökande och som arbetsgivare. Tveka inte att höra av dig.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group