Administratör
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en administratör

En person som arbetar som administratör kan ha en lång rad ansvarsområden. Från att författa dokument, brev och tal till att ta hand om kunder, förfrågningar och vara företagets ansikte utåt. För rollen som administratör krävs med andra ord god samarbets- och simultanförmåga samt ett noggrant och strukturerat sinne. Representerar du en större arbetsgivare kan yrkesrollen pendla mellan att arbeta mer i bakgrunden till att ansvara för specifikt begränsade uppgifter medan ett mindre företag erbjuder större ansvar och möjligheter.

Bli en eftertraktad administratör

För dig som är nyfiken på yrket som administratör finns det en mängd olika yrkesutbildningar som du kan studera. Här får du inte bara mycket teori utan också praktik vilket är något många arbetsgivare söker när de letar efter nya anställda. Dina personliga talanger spelar står roll då du bör ha en fallenhet för noggrannhet, service och gärna ta egna initiativ. En fördel för dig som arbetssökande är om du har kunskap inom olika programvaror som exempelvis Excel, Powerpoint etc.

Arbetsmarknaden för en administratör

Hos företag, myndigheter och organisationer finns det alltid behov av administratörer. I synnerhet med tanke på att det är en så bred roll. Som världens ledande rekrytering- och bemanningsföretag hjälper vi på Adecco dig både som arbetssökande och som arbetsgivare. Tveka inte att höra av dig.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN