Kontor & Administration
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Kontor och Administration

Några av de vanligast förekommande jobben är just administrativa tjänster och kontorstjänster. Som anställd inom denna sektor har man vanligtvis hand de administrativa arbetsuppgifterna på ett företag som kan vara allt från att ta hand om kunder, inkommande samtal samt enklare beställningar och leveranser. Vad gäller arbetsgivare så finns de inom de flesta sektorer vilket gör den bransch så mångsidig och utmanande. Generellt så digitaliseras branschen allt mer vilket gör det viktigt att hela tiden hålla sig uppdaterad kring trender och nya kompetenser.

Kontors- och Administrationsbranschen i Sverige

I Sverige finns det inte bara många möjligheter att ta sig in i branschen utan också att växa i sin arbetsroll oavsett om du arbetar som chefssekreterare, projektkoordinator, kontorsassistent, kundtjänstmedarbetare eller receptionist. Som verksam i branschen är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och självgående för att på bästa sätt kunna genomföra ditt arbete. För många arbetsgivare kan det trots ljusa rekryteringsutsikter, vara en utmaning att hitta rätt kompetens för just deras verksamhet men det är något vi på Adecco försöker ändra på.

Låt oss på Adecco hjälpa dig

Oavsett om du söker jobb eller personal så kan vi hjälpa dig. Du kan ha påbörjat din professionella bana eller ha mångårig erfarenhet men vi på Adecco har resurserna för att hitta ditt drömjobb eller din nästa stjärnrekrytering. Som världens ledande rekrytering- och bemanningsföretag har vi inte bara breda nätverk, lång erfarenhet och expertis, utan är också en perfekt partner i ditt sökande. Med oss får du inte bara möjlighet att utmana dig själv på ett flexibelt sätt utan vi erbjuder dig även trygghet i din anställning oavsett om du söker extrajobb eller ett heltidsarbete. Detsamma gäller för dig som arbetsgivare. Med Adecco är det enkelt att hitta rätt person för rätt jobb. Enkelt, snabbt och säkert.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN

Exempel på yrken inom kontor och administration

Adecco
Adecco Group