Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Truckförare
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Jobba som truckförare?

Som truckförare utför du en hel det lagerarbete men ska även ha den tekniska kompetensen för att handha teknik och maskiner på din arbetsplats. Då det kan förekomma fysiskt ansträngande moment är det bra om du är i fysisk form men även är initiativrik och strukturerad.

Lönen för en truckförare

Vad du tjänar som truckförare beror på var du jobbar och vad du har för tidigare erfarenhet. Som konsult hos Adecco kan du alltid räkna med konkurrenskraftig lön och förmåner som friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.

Vilken utbildning behöver en truckförare ha?

För att kunna jobba som truckförare bör du ha ett så kallat truckkort, som i princip fungerar som ett utbildningsintyg för truckförare. Detta får du genom att studera fordons- och transportprogrammet på gymnasiet, genom en fristående utbildningssamordnare eller via Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsutbildning.

Det är också möjligt att din arbetsgivare kan hjälpa dig med kortet då många lagerarbetare utbildas på arbetsplatsen när de blir anställda. Har du truckkort är det dock en stor fördel. Har du dessutom B-körkort så finns det många arbetsgivare i stort behov av just den sortens kvalificerad arbetskraft.

Arbetsmarknaden för en truckförare

I Sverige råder det stort behov av truckförare och det är en arbetsmarknad som erbjuder både anställnings- och utvecklingsmöjligheter. Nu är det inte enbart svensk industri som behöver truckförare utan även företag inom kosmetik, e-handel och andra branscher vilket gör detta till ett eftertraktat yrke.

Rekrytera en truckförare

Som arbetsgivare är det inte alltid enkelt att veta var man ska börja när man söker rätt kompetens men där kan vi på Adecco bli en värdefull partner. Vi har många duktiga kandidater som är redo att rekryteras och ta ditt företag till nästa nivå.

Hyr en truckförare

Det är inte ovanligt att tillfälliga arbetstoppar plötsligt uppstår och att behovet av mer personal kommer med kort varsel. Vi har lång erfarenhet av att bemanna med kompetenta truckförare. Hör av dig till oss så matchar vi rätt kandidat med ditt specifika behov.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group