Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Processoperatör
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Vad gör en processoperatör?

Som processoperatör består dina arbetsuppgifter av att övervaka och styra tillverkningsprocessen av olika typer av produkter. Det kan vara inom pappersindustrin, stål- och metallindustrin och läkemedelsindustrin bara för att nämna några exempel. Din arbetsplats är ofta belagd i ett kontrollrum och själva processerna styrs av datorer.

Det är viktigt att kunna hela processen väl då det är ditt jobb att se till att allt löper som det ska och att slutprodukten är av hög kvalitet. Du ska snabbt kunna agera och åtgärda om någon plötslig störning uppstår. Om du är tekniskt lagd, duktig på att lösa problem och följa instruktioner kan jobbet som processoperatör vara något för dig. Arbetet sker både självständigt och i grupp. En god samarbetsförmåga är därför nödvändig. På vissa arbetsplatser förekommer skiftarbete.

Lönen för en processoperatör

Vad du har för lön som processoperatör beror på var du arbetar, vilken erfarenhet du besitter samt vad du har för utbildning. Att jobba som konsult för Adecco ger dig både konkurrenskraftig lön och kollektivavtal. Om du gillar omväxling men samtidigt trygghet kan konsultlivet vara något som passar dig.

Vilken utbildning måste en processoperatör ha?

De gymnasiala utbildningarna Industritekniska programmet, El- och energiprogrammet och Fordons- och transportprogrammet utgör en bra grund för att arbeta som processoperatör. Det går också att studera på eftergymnasial nivå på universitet eller yrkeshögskola. En del arbetsplatser ger också internutbildning så det finns många vägar att gå.

Arbetsmarknaden för en processoperatör

Prognosen för arbetsmarknaden för processoperatörer ser väldigt positiv ut. Både på 1 år och 5 års sikt är chanserna till jobb goda i stort sett hela landet. Detta beror bland annat på att inte så många idag väljer att studera Industritekniska programmet.

Rekrytera en processoperatör

Att rekrytera personal är en tidskrävande uppgift. En felrekrytering kan bli kostsam i både tid och energi. Låt oss bli din HR-partner och lämna över hela processen till oss. Som ett av världens största bemanning- och rekryteringsföretag kan du lita på att vi hittar rätt person till ditt företag.

Hyr en processoperatör

Inom industrin är det inte helt ovanligt med plötsliga arbetstoppar. Oförutsedda händelser leder till uppsving inom ett industriområde och du behöver helt plötsligt mer personal fort. Då kan vi på Adecco hjälpa till! Vi har lång erfarenhet av att bemanna med kompetent personal med kort varsel.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group