Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Maskinoperatör
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Vad gör en maskinoperatör?

Om du trivs i industrimiljö kan jobbet som maskinoperatör vara något för dig. Som maskinoperatör jobbar du med att sköta och övervaka maskiner inom olika delar av industrin. Dina exakta arbetsuppgifter varierar beroende på vart du jobbar men i huvudsak kontrollerar du maskiner som tillverkar produkter av olika slag.

Ditt arbete sker antingen från ett kontrollrum eller ute i anläggningarna. Exempel på industrier du kan jobba inom som maskinoperatör är livsmedelsindustrin, träindustrin, plastindustrin, pappersvaruindustrin, textilindustrin eller farmaceutiska industrin med flera. För detta yrke är det bra att vara tekniskt lagd och duktig på att samarbeta med andra människor.

Lönen för en maskinoperatör

Vad tjänar en maskinoperatör? Ja, det beror på var du arbetar och vilken teknisk kompetens du besitter. Ju fler maskiner du kan hantera desto attraktivare blir du som kandidat på arbetsmarknaden. Som konsult hos Adecco kan du alltid vara säker på att du får marknadsmässig lön samt stöd och coachning av din business manager.

Vilken utbildning måste en maskinoperatör ha?

Industritekniska programmet på gymnasiet är en vanlig bakgrund för många som arbetar som maskinoperatör. Utbildningar finns också att gå på yrkeshögskolor och vissa arbetsplatser erbjuder dessutom utbildning internt.

Arbetsmarknaden för en maskinoperatör

Arbetsmarknaden för maskinoperatörer skiftar inom de olika industrierna men överlag är chanserna till jobb goda. Vissa regionala skillnader kan förekomma.

Rekrytera en maskinoperatör

Om du behöver rekrytera mer personal kan Adecco hjälpa dig. Vi matchar rätt person till rätt företag. Som ett av världens ledande rekryteringsföretag kan du känna dig säker på att vi alltid levererar den bästa kompetensen.

Hyr en maskinoperatör

Inom industrin kan behovet av extra personal komma plötsligt. Då kan det kännas extra bra att ha en HR-partner som snabbt kan bemanna med kvalificerade medarbetare. Vi har flera kompetenta maskinoperatörer som är redo att hoppa in med kort varsel.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group