Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Detta gör en logistiker

Logistiker finns i alla typer av organisationer och branscher men det är ändå i tillverknings-, tjänste- och transportnäringen som de flesta logistiker hittar jobb. Man hittar logistiker på alla nivåer i ett företag och som sådan har man som uppgift att optimera och effektivisera verksamheten. Helt enkelt vara lite av en spindel i nätet. Oavsett vilket behov du kan tänkas ha inom din organisation eller som jobbsökande så kan du vara trygg i att vi på Adecco inte bara letar rätt på din talang utan även kvalitetssäkrar dem.

Bli en eftertraktad logistiker

För att arbeta som logistiker är den enklaste vägen att ta den genom högskolan. Här finns det många aktörer som erbjuder heltäckande utbildningar. Men även gymnasiet erbjuder relevanta utbildningar för dig som vill börja din bana tidigt. Exempelvis är ekonomi- och teknikprogrammet utbildningar som du kan ha nytta av inte bara om du väljer att söka jobb som logistiker direkt efter gymnasiet, utan också inför en högskoleutbildning.

Arbetsmarknaden för en logistiker

Logistik får en allt större betydelse för företag, myndigheter och organisationer vilket märks på att många logistikchefer sitter i företagets ledningsgrupp och inte minst på att det finns gott om jobb. Fler och fler väljer att specialisera sig inom yrket vilket skapar en bred kompetens att rekrytera ifrån för arbetsgivare. Vi på Adecco har tillgång till de rätta jobben och de rätta talangerna. Hör av dig till oss och låt oss sköta allt.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group