Lagerarbetare
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Vad gör en lagerarbetare?

Som lagerarbetare är du inte bara en noggrann medarbetare utan även en pålitlig lagspelare. Här har du ett jobb som kan vara både fysiskt men även mentalt krävande då du ska ha koll på varuleveranser, lasta pallar, sortera produkter, sköta inventering och beställa material. Dina arbetsuppgifter som lagerarbetare kan skilja sig något beroende på vilken typ av lager du arbetar på. För lagerjobb är det bra om du har viss teknisk kompetens och kan hantera enklare maskiner då många arbetsgivare har de behoven. Vad som inledningsvis kan låta som ett simpelt jobb är egentligen ett jobb som kräver både talang och driv.

Lönen för en lagerarbetare

Vad du som lagerarbetare tjänar beror på var du arbetar och vad du har för tidigare erfarenhet. På vissa lager förekommer även jobb på obekväma arbetstider och då får du tillägg på din lön.

Vilken utbildning behöver en lagerarbetare ha?

Det finns egentligen ingen konkret utbildning som gör att du kan titulera dig själv lagerarbetare utan detta är ett klassiskt arbete där det som räknas är din erfarenhet och vad du själv presterar. Detta gör det till ett jobb som kan falla alla i smaken och som alla har tillgång till på ett eller annat sätt.

Så blir du en eftertraktad lagerarbetare

Det många arbetsgivare letar efter är någon som inte bara är villig att arbeta utan som också vill göra det en längre tid. På detta sätt får du koll på rutiner och strukturer på den specifika arbetsplatsen och kan inte minst klättra i företagshierarkin. Vad som är ett stort plus i kanten som lagerarbetare är att ha ett truckkort samt viss eller stor teknisk kompetens.

Arbetsmarknaden för en lagerarbetare

I Sverige finns det ett stort behov av lagerarbetare och då gärna med truckkort. Lagerarbete finns hos en rad olika arbetsgivare som handhar olika sorters varor och produkter. Så oavsett om du söker ditt första jobb eller ser en framtid som lagerarbetare så kan detta vara ett yrke för dig.

Rekrytera en lagerarbetare

För att göra det enkelt för dig som söker personal så har vi på Adecco tillgång till tusentals kompetenta personer som vill ta nästa steg i sin karriär. Vi hjälper dig att rekrytera rätt medarbetare till ditt företag.

Hyr en lagerarbetare

Ibland kan det uppstå tillfällen då det behövs mer personal under en viss tidsperiod. Att hyra in extra lagerarbetare är ett smidigt sätt att snabbt möta de utmaningar som uppstår vid höga arbetstoppar. Vi har lång erfarenhet av att bemanna med lagerarbetare med kort varsel. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp med extra personal.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group