Lagerarbetare

Detta gör en lagerarbetare

Som lagerarbetare är du inte bara en noggrann medarbetare utan även en pålitlig lagspelare. Här har du ett jobb som kan vara både fysiskt men även mentalt krävande då du ska ha koll på varuleveranser, lasta pallar, sortera produkter, sköta inventering och beställning av material. För lagerjobb är det bra om du har viss teknisk kompetens och också kunna handha enklare maskiner då många arbetsgivare har de behoven. Vad som inledningsvis kan låta som ett simpelt jobb är egentligen ett jobb kräver både talang och driv. För dig som arbetsgivare finns det många möjligheter att hitta rätt kompetens med oss på Adecco.

Bli en eftertraktad lagerarbetare

Det finns egentligen ingen konkret utbildning som gör att du kan titulera dig själv lagerarbetare utan detta är ett klassiskt arbete där det som räknas är din erfarenhet och vad du själv presterar. Detta gör det till ett jobb som kan falla alla i smaken och som alla har tillgång till på ett eller annat sätt. Det många arbetsgivare dock letar efter är någon som inte bara är villig att arbeta utan göra det en längre tid. På detta sätt får du koll på rutiner och strukturer på den specifika arbetsplatsen och kan inte minst klättra i företagshierarkin. Vad som är ett stort plus i kanten som lagerarbetare är att ha ett truckkort och viss eller stor teknisk kompetens.

Arbetsmarknaden för en lagerarbetare

I Sverige finns det ett stort behov av lagerarbetare och då gärna med truckkort. Lagerarbete finns hos en rad olika arbetsgivare som handhar olika sorters varor och produkter. Så oavsett om du söker ditt första jobb eller ser en framtid som lagerarbetare så kan detta vara ett yrke för dig. För att göra det enkelt för dig som söker rätt personal så har vi på Adecco tillgång till tusentals kompetenta personer som vill ta nästa steg i sin karriär.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN