Industri och logistik

Industri och logistik

Industri- och logistiksektorn är en av de branscher som möjligtvis genomgått de mest radikala förändringarna genom decennierna. Från maskinernas intåg till digitaliseringen som nu har gjort AI (Artificiell Intelligens) till en självklar del av industrin. Och mer förändringar lär komma vilket gör det viktigt att vara både flexibel och ha relevant kompetens inom det yrke man är intresserad av.

Industri- & Logistikbranschen i Sverige

Industribranschen har en lång historia i Sverige och fortsätter vara en av de viktigaste näringarna i landet. Här har många inte bara hittat sitt första jobb utan också kunnat skaffa sig viktiga kunskaper, erfarenheter och talanger. Med allt från metall- och skogsindustri till teknik och livsmedel så har denna bransch en rad olika yrken att erbjuda.

Låt oss på Adecco hjälpa dig

Oavsett om du söker jobb eller personal så kan vi hjälpa dig. Du kan ha påbörjat din professionella bana eller ha mångårig erfarenhet men vi på Adecco har resurserna för att hitta ditt drömjobb eller din nästa stjärnrekrytering. Som världens ledande rekrytering- och bemanningsföretag har vi inte bara breda nätverk, lång erfarenhet och expertis, utan är också en perfekt partner i ditt sökande. Med oss får du inte bara möjlighet att utmana dig själv på ett flexibelt sätt utan vi erbjuder dig även trygghet i din anställning oavsett om du söker extrajobb eller ett heltidsarbete. Detsamma gäller för dig som arbetsgivare. Med Adecco är det enkelt att hitta rätt person för rätt jobb. Enkelt, snabbt och säkert.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN