Rekryterare
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en rekryterare

Rekryterare arbetar med att hitta och anställa rätt personer med rätt kompetens till rätt arbetsgivare och jobb. Som rekryterare är det viktigt att vara lyhörd, servicefokuserad och inte minst noggrann. Du jobbar väldigt nära människor i din arbetsroll och kan ha olika arbetsgivare såsom företag, organisationer och myndigheter. Som rekryterare har du en central roll hos din arbetsgivare då du i princip kvalitetssäkrar framtida anställda utifrån dina kunskaper och erfarenheter. Oavsett vilket behov du kan tänkas ha inom din organisation eller som jobbsökande så kan du vara trygg i att vi på Adecco inte bara letar rätt på din talang utan även kvalitetssäkrar dem.

Bli en eftertraktad rekryterare

Idag finns det många främst bemannings- och rekryteringsföretag som söker kvalificerade och duktiga rekryterare i en konstant växande arbetsmarknad. Som rekryterare bör du i din yrkesroll ha koll på de senaste trenderna, innovationerna och reglerna. Inte minst för att du ska kunna göra ditt jobb men även för att ständigt förbättra din kompetens och i förlängningen möjligheten till nytt jobb. Det som kommer att tala till din fördel är främst din erfarenhet men också goda vitsord så se till att du har bra referenser från dina tidigare arbetsplatser.

Arbetsmarknaden för en rekryterare

Fler och fler arbetsgivare inser vikten av att hitta rätt kompetens att anställa. Med den insikten är det också allt fler som väljer att investera i rekryterare antingen att ha som anställd eller som stöd under rekryteringsprocessen. I Sverige finns det idag stora möjligheter att hitta jobb som rekryterare och som arbetsgivare kan du välja bland en mängd kompetenta kandidater. Med Adecco som partner får du all hjälp du behöver oavsett om du är arbetsgivare eller arbetstagare.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN