Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Rekryterare
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en rekryterare

Rekryterare arbetar med att hitta och anställa rätt personer med rätt kompetens till rätt arbetsgivare och jobb. Som rekryterare är det viktigt att vara lyhörd, servicefokuserad och inte minst noggrann. Du jobbar väldigt nära människor i din arbetsroll och kan ha olika arbetsgivare såsom företag, organisationer och myndigheter. Som rekryterare har du en central roll hos din arbetsgivare då du i princip kvalitetssäkrar framtida anställda utifrån dina kunskaper och erfarenheter. Oavsett vilket behov du kan tänkas ha inom din organisation eller som jobbsökande så kan du vara trygg i att vi på Adecco inte bara letar rätt på din talang utan även kvalitetssäkrar dem.

Bli en eftertraktad rekryterare

Idag finns det många främst bemannings- och rekryteringsföretag som söker kvalificerade och duktiga rekryterare i en konstant växande arbetsmarknad. Som rekryterare bör du i din yrkesroll ha koll på de senaste trenderna, innovationerna och reglerna. Inte minst för att du ska kunna göra ditt jobb men även för att ständigt förbättra din kompetens och i förlängningen möjligheten till nytt jobb. Det som kommer att tala till din fördel är främst din erfarenhet men också goda vitsord så se till att du har bra referenser från dina tidigare arbetsplatser.

Arbetsmarknaden för en rekryterare

Fler och fler arbetsgivare inser vikten av att hitta rätt kompetens att anställa. Med den insikten är det också allt fler som väljer att investera i rekryterare antingen att ha som anställd eller som stöd under rekryteringsprocessen. I Sverige finns det idag stora möjligheter att hitta jobb som rekryterare och som arbetsgivare kan du välja bland en mängd kompetenta kandidater. Med Adecco som partner får du all hjälp du behöver oavsett om du är arbetsgivare eller arbetstagare.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group