Personalvetare
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en personalvetare

Personalvetare jobbar med hanteringenav arbetsplatsens personalresurser. Det gör man genom att arbeta med rekrytering, kompetens- och organisationsutveckling samt arbetsmiljö och arbetsrätt. Jobben för personalvetare finns inom både offentlig sektor och det privata näringslivet. Som arbetsgivare finns det många kompetenta och specialiserade konsulter som kan vara med och utveckla din verksamhet. Med oss får du inte bara möjlighet att utmana dig själv på ett flexibelt sätt utan vi erbjuder dig även trygghet i din anställning oavsett om du söker extrajobb eller ett heltidsarbete. Detsamma gäller för dig som arbetsgivare. Med Adecco är det enkelt att hitta rätt person för rätt jobb. Enkelt, snabbt och säkert.

Bli en eftertraktad personalvetare

För att bli personalvetare behöver du studera personalvetarprogrammet på högskola eller universitet. Under studieperioden har du möjlighet att genomföra praktik ute på olika arbetsplatser vilket ger dig chansen att både skapa dig ett nätverk och dessutom få arbetslivserfarenhet. Väljer du dessutom att specialisera dig inom det område du vill arbeta så ökar du dina chanser att ro hem just ditt drömjobb. Vi på Adecco kan självklart hjälpa dig på vägen som nyutexaminerad eller erfaren personalvetare.

Arbetsmarknaden för en personalvetare

Många personalvetare arbetar som konsulter och kan hitta sin nästa möjlighet hos en rad varierande arbetsgivare. I Sverige är detta just nu ett populärt område men efterfrågan är stadig och motsvarar fortfarande det utbud som finns. Vi vet att både arbetstagare och arbetsgivare vill ha flexibla möjligheter med trygghet. Tillsammans med Adecco så får du det och mycket mer. Du kan helt enkelt lita på oss när du söker jobb eller personal.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN