HR-Chef
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en HR-Chef

HR är en förkortning av Human Resources. Som HR-chef är du ansvarig för din arbetsgivares personalresurser samt den eventuella HR-avdelning som arbetar med och sköter rekryteringen, kompetensutvecklingen och personalvården. Med oss får du inte bara möjlighet att utmana dig själv på ett flexibelt sätt utan vi erbjuder dig även trygghet i din anställning oavsett om du söker extrajobb eller ett heltidsarbete. Detsamma gäller för dig som arbetsgivare. Med Adecco är det enkelt att hitta rätt person för rätt jobb. Enkelt, snabbt och säkert.

Bli en eftertraktad HR-Chef

Till skillnad från exempelvis en HR-specialist är en HR-chef någon som arbetar på ett mer strategiskt plan. Här gäller det att hitta inte bara anställdas utan också företagets potential att bli en eftertraktad arbetsgivare hos en utvald målgrupp. Som HR-chef bör du ha en djup kunskap och erfarenhet av hur det är att arbeta i och även gärna leda en HR-avdelning. Samtidigt som du bör ha ingående kunskap i vad Human Resources innebär rent praktiskt är det också viktigt att du har ledaregenskaper är strukturerad, analytisk och inte minst strategisk. Du kan studera personal- och arbetsmiljö, personalvetarprogrammet eller HR på högskola och universitet. Du kan också välja att specialisera dig inom exempelvis företagsekonomi eller psykologi. Viktigt är att du under din studieperiod får praktisk erfarenhet som senare kan leda till jobb.

Arbetsmarknaden för en HR-Chef

Det blir tydligare och tydligare att många HR-avdelningar växer och därmed behövs fler HR-chefer. I Sverige är det en arbetsmarknad som breddas allt mer och därmed går det att skönja ett ökat behov och fler möjligheter för kompetenta HR-chefer. Många arbetsgivare har varken tid, resurser eller erfarenhet för att söka en HR-chef utan behöver kanske lite hjälp på vägen och därför finns vi på Adecco här både för dig som arbetsgivare och arbetstagare.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN