Säljare
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en säljare

Som säljare kan din främsta uppgift tyckas vara att sälja men det är lika mycket att hjälpa och guida kunden i deras köpresa. För detta krävs inte bara att du har god social förmåga utan även är nyfiken och driven. Du ska snabbt lära dig det du behöver veta om den produkt eller tjänst du säljer för att veta vad kunden behöver samt inge förtroende. Då arbetet som säljare oftast är ett självständigt sådant så är du viktigt att du kan ta ansvar för alla led i försäljningsprocessen. Så är du redo att på ett självständigt sätt utmana dig själv med ett jobb som inte bara kräver utan också belönar, så är säljare en titel för dig. Vi på Adecco vet också hur viktigt det är att du som arbetsgivare känner att din produkt, tjänst och ditt varumärke representeras av rätt person. Hos oss hittar du tusentals kompetenta kandidater som kan hjälpa ditt företag att växa och utvecklas.

Bli en eftertraktad säljare

Det känns ganska logiskt att du som en bra säljare ska ha egenskapen att kunna sälja in dig själv men det är viktigt att du i din yrkesroll konstant arbetar med att förbättra dig. Är du specialiserad som annonssäljare, mediasäljare, bilförsäljare eller telefonförsäljare är det så klart ett plus om det är den sortens jobb du söker. Det är även viktigt att du är van vid målgrupper som C2C och B2B. Som säljare behöver du inte nödvändigtvis någon formell utbildning utan de flesta arbetsgivare letar just efter personer med rätt erfarenhet eller de rätta personliga kvalitéerna som kännetecknar en säljare. Som sådan bör du vara snabblärd, driven och inte minst väldigt social kompetent men också noggrann och strukturerad. I Sverige finns det en rad olika utbildning eller kurser som du kan gå för att utveckla eller förbättra dina säljegenskaper.

Arbetsmarknaden för en säljare

I Sverige är jobb som säljare vanligt förekommande och det är ett yrke som erbjuder stor möjlighet att utveckla dina professionella egenskaper. Drygt 250 000 svenskar arbetar idag inom detaljhandeln och de blir bara fler och fler. Som säljare kan jobba på allt från call center och butik till kommunikation och marknadsföring då även marknadsförare och influencers har till uppgift att sälja produkter. Så vill du arbeta nära människor i en bransch som ger dig stor potential så ska du inte tveka att bli säljare, ett framtidsyrke helt enkelt. Med oss på Adecco hittar du garanterat ditt nästa stopp i karriären medan du som arbetsgivare lugnt kan luta dig bakåt i vetskap om att vi gör allt för att hitta det du just du söker och behöver.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group