Key Account Manager
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en Key Account Manager

Som Key Account Manager (KAM) och Account Manager har du hand om ett företags kunder eller specifika nyckelkunder. Ibland skiljer sig titlarna åt då en Account Manager kan vara något mer senior än en Key Account Manager. Dina arbetsuppgifter kan likna dem som en traditionell säljare har men en KAM ser till sin kunds specifika behov. Som Key Account Manager kan man påstå att du är din kunds representant i den egna organisationen för att säkerställa en god affärsrelation och nå upp till omsättning- och resultatmål. Som arbetsgivare är det viktigt att du känner dig säker när du överlämnar ansvaret för dina viktigaste kunder. Därför tycker vi på Adecco att du inte ska behöva ta onödiga risker eller investera för mycket tid och resurser i ditt sökande.

Bli en eftertraktad Key Account Manager

Som Key Account Manager är det viktigt att du är strukturerad och i förlängningen har ett strategiskt tänk i ditt arbete då du ska uppfylla tydliga aktivitets- och säljmål. Till skillnad från en traditionell säljare så är det också viktigt att kunna vidareutveckla en relation till mer än bara en kund- och leverantörsbaserad sådan. Som Key Account Manager eller Account Manager är du helt enkelt en partner till kunden. Det kan som sagt hända att titlarna skiljer sig åt då det ibland krävs några års arbetslivserfarenhet som Account Manager för att kunna bli Key Account Manager.

Arbetsmarknaden för en Key Account Manager

I Sverige råder det stort behov av kvalificerade Key Account Managers och Account Managers och möjligheterna att klättra både karriärmässigt och lönemässigt finns för de som är serviceinriktade, noggranna och drivna. För arbetsgivare, oavsett om ni är ett kommersiellt företag eller en organisation, så finns det många kandidater att välja bland. Allt från erfarna och rutinerade konsulter till drivna som precis påbörjat sin karriär. Söker du kompetent personal att rekrytera eller bemanna med eller vill du ta ditt nästa steg i karriären, oavsett om det gäller deltid-, heltid eller bara några extra timmar i månaden, så kan vi på Adecco hjälpa dig. Tveka inte att höra av dig.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group