Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Försäljning
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Försäljning

Idag är säljegenskaper viktiga aspekter i vilken arbetsroll som helst och är man intresserad av att arbeta med just försäljning är det centralt. Inte minst är det en bransch där du kan klättra både högt och snabbt när det kommer till karriär. Att jobba inom försäljning och retail kräver inte alltid en utbildning även om det självklart är en fördel, utan det handlar om att ha en passion och tro på den produkten, tjänsten eller varumärket som man säljer. Detta medan vissa andra säljjobb med exempelvis ekonomiansvar förutsätter att man har studerat på högskola.

Försäljningsbranschen i Sverige

I Sverige finns många arbetstillfällen inom en rad olika branscher som har med försäljning att göra. Allt från affärsanalytiker, brand manager till butiksbiträde och säljare. Rollen som säljare förändras konstant både beroende på vilken bransch du rör dig i och inte minst vilken arbetsgivare du har. En allt större del av säljprocessen digitaliseras exempelvis. Vi på Adecco har några av Sveriges ledande företag inom försäljning som kunder. Vi kan även skryta med ett brett nätverk av kunniga konsulter som inte bara kan möta dagens utmaningar utan även morgondagens.

Låt oss på Adecco hjälpa dig

Oavsett om du söker jobb eller personal så kan vi hjälpa dig. Du kan ha påbörjat din professionella bana eller ha mångårig erfarenhet men vi på Adecco har resurserna för att hitta ditt drömjobb eller din nästa stjärnrekrytering. Som världens ledande rekrytering- och bemanningsföretag har vi inte bara breda nätverk, lång erfarenhet och expertis, utan är också en perfekt partner i ditt sökande. Med oss får du inte bara möjlighet att utmana dig själv på ett flexibelt sätt utan vi erbjuder dig även trygghet i din anställning oavsett om du söker extrajobb eller ett heltidsarbete. Detsamma gäller för dig som arbetsgivare. Med Adecco är det enkelt att hitta rätt person för rätt jobb. Enkelt, snabbt och säkert.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN

Exempel på yrken inom försäljning

Adecco
Adecco Group