Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Revisor
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en revisor

En revisor är en tjänsteman vars främsta uppgift är att verifiera bokföringen i ett företag, en organisation, förening eller myndighet. Rent konkret innebär detta att granska bolagets årsredovisning, bokföring och styrelsens och VD:ns förvaltning. På grund av den djupa insyn som du som revisor oftast får i verksamheten så får du oftast en rådgivande roll i bolaget och du kan också arbeta med en mängd olika företag inom olika branscher. I och med att det är en nyckelroll är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och organiserad och självklart bör du hålla dig uppdaterad kring vad som gäller rent lagmässigt. Som arbetsgivare är detta en av de viktigaste yrkesrollerna i ditt företag. En som du ska kunna lita på fullt ut. Vi på Adecco har inte bara kompetenta konsulter som kan hjälpa dig att växa utan också några av världens ledande företag som kunder. Så tveka inte att höra av dig, oavsett om du söker jobb eller personal.

Bli en eftertraktad revisor

Att utbilda sig till revisor är kanske inte det enklaste men väl värt mödan. För att använda dig av titeln auktoriserad revisor så ska du ha genomgått en teoretisk och praktisk utbildning på totalt sex år för att därefter avlägga ett prov på Revisorsinspektionen. Är du ute i arbetslivet så är det alltid fördelaktigt om du väljer att fördjupa eller specialisera dig inom en gren eller ett ämne för att bättre nischa dig i en konkurrensutsatt arbetsmarknad. Vi på Adecco kan hjälpa dig vare sig du är mitt i studierna, är nyutexaminerad eller har en gedigen karriär bakom dig.

Arbetsmarknaden för en revisor

Under de senaste decennierna har yrkesrollen revisor förändrats väsentligt i och med ny lagstiftning. För aktiebolag som inte överstiger 1,5 miljoner kronor i balansomsättning, 3 miljoner i nettoomsättning eller tre anställda, finns inget krav på revision men i övrigt behövs alltid en revisor för att verifiera att ekonomin sköts rätt i ett företag, en myndighet eller en organisation. Men med tanke på att det startas tusentals företag i Sverige årligen så finns det en konstant efterfrågan på just revisorer samtidigt som många väljer att utbilda sig till revisor. Har du precis börjat din karriär eller så kanske du söker en erfaren revisor för ditt företag? Vi på Adecco hjälper rätt arbetstagare att hitta rätt arbetsgivare.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group