Ekonomiassistent
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en ekonomiassistent

Som ekonomiassistent sköter du enklare bokföring, frågor kring beskattning, hantering av fakturor och en hel del administrativa uppgifter. Dina arbetsuppgifter kan variera mycket beroende på var du jobbar och du kan vara allt från ekonomichefens främsta stöd i arbetsprocessen till att ha hand om dina egna projekt. Många arbetsgivare efterfrågar struktur, noggrannhet och ett öga för detaljer när de rekryterar ekonomiassistenter. Passar denna beskrivning in på dig kan du bli konsult hos oss på Adecco och är du en arbetsgivare som söker kompetenta ekonomiassistenter så kan du lita på att vi har rätt resurser för att hitta din nästa rekrytering.

Bli en eftertraktad ekonomiassistent

Du kan samla på dig en mängd olika plus i kanten om du spelar dina kort rätt. Du ökar dina chanser att komma långt i karriären om du exempelvis har mycket goda datorkunskaper. Detta då många arbetsgivare, oavsett om det är ett företag, en organisation eller myndighet, använder sig av olika programvaror för att sköta sin ekonomi. Har du även kunskap om personal- och lönefrågor adderar du bara till din konkurrenskraft och kommer antagligen vara en eftertraktad rekrytering för många aktörer. Är du ute i arbetslivet så är det alltid fördelaktigt om du väljer att fördjupa eller specialisera dig inom en gren eller ett ämne för att bättre nischa dig i en konkurrensutsatt arbetsmarknad. Vi på Adecco kan hjälpa dig vare sig du är mitt i studierna, är nyutexaminerad eller har en gedigen karriär bakom dig.

Arbetsmarknaden för en ekonomiassistent

I Sverige råder det stor efterfrågan på ekonomiassistenter och Adecco har i flera år förmedlat personal till några av landets ledande företag inom branschen. Kan det svenska näringslivet bibehålla sin starka tillväxt så är detta definitivt ett yrke som kommer vara i allt högre efterfrågan både för blivande arbetstagare och arbetsgivare. Så oavsett om du söker en innovativ arbetsgivare där du kan ta ett större ansvar eller om du söker att bli en del av en större ekonomiavdelning så kan vi på Adecco hjälpa dig. Självklart hjälper vi även dig som företagare att hitta kompetent personal.

Vi svarar inom 2 timmar*

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Söker du jobb?

Då hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group