Ekonomi & Finans
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Ekonomi & Finans

På Adecco har vi sedan starten arbetat nära ekonomi- och finansbranschen inte bara genom att göra det vi gör bäst, rekrytera och bemanna, utan också genom att följa marknadens utveckling genom åren. För om vi ska hitta rätt person, med rätt kompetens, för rätt tjänst så måste vi inte bara förstå vilka utmaningar som arbetsgivarna står inför idag utan också imorgon. Så oavsett om du vill veta mer om en ekonoms lönespann eller framtidsutsikterna för en ekonomassistent så hjälper vi på Adecco dig.

Ekonomi- & Finansbranschen i Sverige

Sveriges ekonomi- och finansbransch hör till en av de starkaste i Europa med en stadig tillväxt genom åren. En bransch med tusentals anställda där det finns stora möjligheter oavsett om du är ekonomiassistent, redovisningsekonom, financial controller eller lönechef. Som i så många andra branscher så genomgår många av de traditionella yrkesrollerna en förändring samtidigt som det tillkommer nya. Och i takt med en stadig tillväxt har många företag kontaktat oss för att hitta rätt kompetens och genom åren har vi rekryterat och bemannat hundratals konsulter på några av de ledande företagen i Sverige.

Låt oss på Adecco hjälpa dig

Oavsett om du söker jobb eller personal så kan vi hjälpa dig. Du kan ha påbörjat din professionella bana eller ha mångårig erfarenhet men vi på Adecco har resurserna för att hitta ditt drömjobb eller din nästa stjärnrekrytering. Som världens ledande rekrytering- och bemanningsföretag har vi inte bara breda nätverk, lång erfarenhet och expertis, utan är också en perfekt partner i ditt sökande. Med oss får du inte bara möjlighet att utmana dig själv på ett flexibelt sätt utan vi erbjuder dig även trygghet i din anställning oavsett om du söker extrajobb eller ett heltidsarbete. Detsamma gäller för dig som arbetsgivare. Med Adecco är det enkelt att hitta rätt person för rätt jobb. Enkelt, snabbt och säkert.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN

Exempel på yrken inom ekonomi & finans

Adecco
Adecco Group