Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Skills For The Green Economy

Investering i rätt kompetens en nyckel i förflyttningen till en grön ekonomi

Headception

Att investera i rätt kompetens blir viktigt framåt

Världen behöver en klimatomställning som både är skyndsam och långsiktig. För att möjliggöra denna gröna omställning måste vi bland annat ändra vårt sätt att jobba, resa, konsumera och producera för att nämna några områden.

Detta white paper har tagits fram av The Adecco Group, som Adecco är en del av. Det visar hur investering i rätt kompetens är en förutsättning för att möjliggöra den förändring som klimatet så desperat behöver.

Det är också viktigt att notera att det inte är möjligt med några framsteg i riktning mot den gröna övergången utan att kompetensutvecklas. Kompetens och den gröna ekonomin formar varandra. Genom att omfamna investeringar i kompetensutveckling kan alla intressenter bidra och se till att övergången blir rättvis och inkluderande.

Ladda ner ditt white paper här

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Adecco
Adecco Group