Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

LADDA NER NEUROLOGISK MÅNGFALD – EN PRAKTISK GUIDE

Människor med Superkrafter

Är neurodiversitet lösningen på dina rekryteringsproblem?

Neurologisk mångfald - en praktisk guide

Vad innebär egentligen neurodiversitet? Och vad finns det fördelar med neurologisk mångfald på arbetsplatsen? Människor vars hjärnor fungerar annorlunda (såsom autister och dyslektiker) har ofta unika förmågor som kan bli en stor tillgång för företag. Men de möter ofta många hinder under rekryteringen och kan ha svårt att passa in på en arbetsplats. Så behöver det inte vara.

Varje innovation börjar med någon som tänker annorlunda. I guiden ”Neurologisk mångfald, en praktisk guide” kan du läsa om bland annat:

  • Neurodivergentas unika styrkor och vad de kan bidra med
  • Tips på anpassningar i rekryteringsprocessen
  • Praktiska tips för att få neurodivergenta att blomstra på arbetsplatsen
  • Adeccos expertis på området
Ladda ner guiden här >>

Du får också tips på hur du kan anpassa rekryterings- och onboardingprocesser för personer som tänker annorlunda, samt hur du skapar en arbetsmiljö där neurodivergenta personer kan blomstra. Ladda ner guiden och ta del av detta och mycket mer.

Ladda ner guiden här

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Adecco
Adecco Group