Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Så möter du det växande kompetensgapet

Fler och fler företag inser att de behöver utbilda sina medarbetare för att kunna följa med i den digitala utvecklingen. Men hur implementerar du en effektiv utbildningsplan som faktiskt fungerar?

En av Adeccos konsulter utvecklar sidan

Fem steg för att kompetensutveckla din personal

Att ha en plan för up- och reskilling är något många stora företag insett är nödvändigt för att ligga i framkant och för att fortsätta ta marknadsandelar.

Det är ingen nyhet att områden som AI och automatisering snabbt omformar arbetsplatser. Ett föränderligt digitalt landskap kräver att företag och medarbetare omfamnar ett livslångt lärande. Det är viktigare än någonsin att du ser över vad din verksamhet har för plan för att möta det växande kompetensgapet.

Att komma igång med ett utbildningsprogram för anställda må verka utmanande men processen kan delas in i tydliga steg. Ladda ner vårt white paper och ta del av vår femstegsplan för hur du kommer igång.

Ladda ner ditt white paper här

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Adecco
Adecco Group