Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

INSPELAT WEBINAR

Hur lyckas du med kompetensomställningen i din organisation?

Mia Forsäng, Malin Persson och Philip Lindvall

Har din organisation en utarbetad strategi för kompetensutveckling?

Världen står inför en omedelbar kompetensomställning, där människor måste få chansen att omskola sig eller kvalificera sig på nytt. Sverige är inget undantag.

På detta inspelade webinar diskuterar Malin Persson och Philip Lindvall från Adecco Group och Mia Forsäng från Microsoft kompetensomställningen och hur du stärker den digitala kompetensen i din organisation.

De två macrotrenderna som driver på denna förändring är digitaliseringen och klimatomställningen. Studier visar att mer än en miljard jobb transformeras under det kommande decenniet till följd av teknikutvecklingen. 1,47 miljarder jobb i världen är beroende av ett stabilt klimat och 85 procent av alla jobb 2030 är inte uppfunna ännu. Utan kompetensutveckling uppskattas den globala ekonomin tappa 71 miljoner jobbtillfällen i övergången till cirkulär ekonomi och i sin strävan att bli mer hållbar.

En väl utarbetad strategi och investering i omskolning kan vända detta perspektiv. Kompetensomställning är en nyckelfaktor för att möta många branschers utmaningar och för individer som en trygghetsförsäkring för att fortsätta vara attraktiva på arbetsmarknaden. Ladda ner webinaret och ta del av insikter för hur du möter kompetensomställningen i din organisation.

Ladda ner webinaret här

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Adecco
Adecco Group