Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

WEBINAR

From Zero to Hero

Så bygger du en lönsam digital marknads- och försäljningsavdelning

Vendela Leksell

Vad är mest lönsamt för dig som ledare att fokusera på?

Detta webinar leds av Vendela Leksell som 2018 steg in i rollen som Head of Digital Sales på Adecco Group. Vendela fick i uppdrag att bygga en digital försäljningsavdelning. Hon märkte snabbt att det var mycket att ta tag i.

— Den data som var kopplad till Google Analytics gick inte att lita på och hemsidan innehöll mängder av fel. Då många delar samverkar så var det en utmaning att komma fram till vad som var mest lönsamt att fokusera på. Inom en månad hade Vendela anställt programmeraren Mher Avetian som under webinaret gör ett gästspel där han kort berättar om sina erfarenheter från en programmerares synvinkel.

Det dröjde inte länge innan Vendelas digitala strategi visade på lönsamma resultat. I och med att detta blev så pass lyckat i Sverige fick hon under 2020 i uppdrag att driva Adecco Groups digitala marknads- och försäljningsavdelning, både B2B och B2C, i hela Norden. Under webinaret får du tips och råd som hjälper dig som ledare i arbetet med att utveckla en vinnande digital strategi som hjälper ditt företag ta marknadsandelar.

Webinaret ägde rum den 22 april. För att ta del av webinaret i efterhand kan du maila frida.kvarnberg@adeccogroup.com

Nyfiken på det senaste?


Vi skriver om allt från personalfrågor och kompetensbrist till hur du bör anpassa ditt företag till en föränderlig arbetsmarknad.

Genom att registrera så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Adecco
Adecco Group