Rekrytering med Adecco

Rekrytera rätt

Adecco ser till att ditt företag inte står stilla vid ouppfyllda personalbehov. Vi är experter på rekrytering med erfarenhet från många årtionden av att hjälpa företag växa.

Plug and play

När du rekryterar genom Adecco så får du en startklar kandidat. Vi ser till att hitta rätt person med rätt kvalifikationer och kompetens för det jobb du behöver personen för.

Talanger

Vi knyter ständigt till oss nya talanger inom många branscher. På så vis behöver du aldrig kompromissa med färdigheter eller kompetens när du anlitar oss som rekryterare.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

”Adecco har bra koll på vad en god relation innebär och har vid varje tillfälle visat mig att de levererar det de lovat.”

Per Wikström

Produktionschef på Svensk Markservice

Rekrytera rätt personal med Adecco

En rekrytering handlar om så mycket mer än att bara fylla en tom stol. Det innebär nya ögon på gamla problem, andra erfarenheter och ny energi. Eftersom varenda medarbetare är med och bidrar till företagets utveckling och resultat är det ytterst viktigt att sätta rätt person på rätt plats. Ibland blir det dock fel. En felrekrytering är både dyr och jobbig för alla inblandade. Ta hjälp av oss så lovar vi att du får den person som är bäst lämpad för jobbet.

Vi hittar rätt person

Vår rekrytering grundar sig i aktuell forskning. Våra metoder och verktyg, tillsammans med våra utbildade och erfarna rekryteringskonsulter, gör att vi kan identifiera den bästa kandidaten för den specifika tjänsten. I våra offerter får du en tydlig bild av hur vi kommer att lösa rekryteringsuppdraget, en tidplan samt priser, garantier och övriga villkor.

Tvärtemot vad man kan tro så handlar inte om att hitta den mest kvalificerade kandidaten. Det handlar om att hitta en person med rätt kvalifikationer för jobbet. Och vi ger oss inte förrän vi hittar just den perfekta matchningen.