Extrapersonal

Vi erbjuder kompetenta och startklara extrajobbare på dina villkor

Lediga jobb Jag söker medarbetare

Extra arbetskraft

Vi hjälper ditt företag med extra arbetskraft vid precis rätt tillfälle så att allting fortsätter att flyta på.

En person under några timmar eller en hel avdelning på heltid? Dina behov avgör.

Plug and play

Vi tar fram kandidater utifrån era behov med rätt egenskaper, kompetens och kort startsträcka.

Våra extrajobbande studenter har färska kunskaper från landets ledande högskolor och universitet.

Allt ingår

Slipp oväntade kostnader som till exempel sjukfrånvaro.

När du bemannar med oss ingår allt från försäkringar till VAB för du på ett tidigt stadium ska ha koll på vad det kommer kosta.

Talanger

Vi har över 50,000 registrerade och kompetenta studenter som står redo för att fylla dina behov.

Vi knyter ständigt till oss nya talanger som är redo att hjälpa dig med dina personalbehov.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Extrapersonal från Adecco

Som kund till Adecco Student får du möjlighet att dra nytta av den senaste kunskapen och utvecklingen från Sveriges högskolor och universitet. Vi erbjuder ambitiösa extrajobbare som är vana vid att prestera från dag ett. När du bemannar med hjälp av oss ingår allt från försäkringar och arbetskläder till VAB och personalvård. Allt är inbakat i timpriset och vi sköter administrationen. Du slipper dessutom alla indirekta kostnader i form av tid som läggs på rekrytering och administration.

Hyr per timme

Genom oss kan du hyra personal per timme. Detta är mycket kostnadseffektivt vid oregelbundna behov eller när passen oftast är kortare än 8 timmar per dag. Det kan till exempel handla om delar av dagen, kvällar, nätter, helger eller punktinsatser. Att hyra in per timme är en utmärkt lösning vid arbetstoppar/projekt, sjukdom eller semestrar bland ordinarie personal. Som kund kan du känna dig trygg med att Adecco dygnet runt löser dina bemanningsbehov.

Över 50,000 registrerade studenter

Vår CV-databas har väl utvecklade sökfunktioner som gör det möjligt att hitta de bäst lämpade kandidaterna. Vi har för tillfället drygt 50 000 registrerade studenter och drygt 120 000 kandidater som är intresserade att arbeta deltid. Kandidaterna har alla genomgått en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess innan vi matchar rätt person till rätt plats. Att vi har en många och duktiga kandidater råder det inget tvivel om.

Adecco
Adecco Group