Rekryterings- och bemanningsföretag i Uddevalla

Runt Uddevalla och bohuslänskusten har Adecco arbetat fram ett starkt samarbete med flertalet företag. Vi har byggt upp ett brett nätverk av kandidater och konsulter i området. Tack vare detta är vi ofta en arbetssökarens förstahandsval när de söker arbete, vilket har gett oss en stor kandidatbas.

Vårt mål är att vara er självklara partner när det kommer till personal samt vara det självklara valet för kandidater som söker arbete. Vi har en stark lokal kännedom samtidigt som vi kan dra nytta av att vi är en del av världens största rekryterings- och bemanningsföretag: The Adecco Group.

Mia Biselius

Kontaktperson

Mia Biselius

Regional Branch Manager


mia.biselius@adecco.se 073 - 684 89 92

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Vi svarar inom 2 timmar*

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Söker du jobb?

Då hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär.

Rekrytering och bemanning i Uddevalla

Våra trogna och framför allt nöjda kunder finns som sagt i närheten av Uddevalla och längsmed Bohusläns kust. I orter som Kungshamn och Brastad har flera framgångsrika samarbeten med kunder inom industrin.

Feedback som vi får ifrån våra kunder är dels vår träffsäkerhet och snabbhet när det kommer till att hitta rätt kompetens, men även att vi utstrålar seriositet och mod. Vi har en rak och ärlig dialog under rekryteringsprocessen likväl närvarande och engagerade konsultchefer som finns där för att underlätta för dig.

Vi hyr ut och rekryterar till tjänster på alla nivåer i er organisation och runtom Uddevalla har vi ett långt register av framgångsrika rekryteringar av ekonomer, lastbilschaufförer och livsmedelsoperatörer.

Vi lever och andas våra värdeord: passion, entreprenörskap, kundfokus, ansvar och laganda. Att vi göra skillnad i människors liv är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Vi som arbetar på Adecco Uddevalla

Mia Biselius

Mia Biselius

Regional Branch Manager

mia.biselius@adecco.se 073 - 684 89 92 Mia Biselius

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

“Att vi alltid utvecklas, är det viktigaste på vårt kontor. Både vad det gäller våra kunder, konsulter och kandidater. Det är genom dom som vi blir innovativa, kreativa och hittar de bästa lösningarna för alla kunder. Genom högklassigt teamwork och stort driv är vi dessutom snabbast på leverans med kvalité”

Emma Johansson

Emma Johansson

Business Developer

emma.johansson@adecco.se 073 - 684 89 91 Emma Johansson

Försäljning, uppstart av nya kunder, avtal och offerter

”Jag brinner för att bygga relationer med mina samarbetspartners. Det är väldigt roligt att vara bryggan mellan kunden och mitt kontors duktiga och passionerade kundteam som gör sitt yttersta för att skapa en bra leverans.”

Rekrytering till bemanning

”Att se en kandidats glädje över att ha fått jobbet och samtidigt bidra till framtidens arbetsplatser är otroligt roligt och givande.”

Petra Helou

Petra Helou

Business Manager

petra.helou@adecco.se 073 - 684 72 50 Petra Helou

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Att få ha en konsultativ roll för både kunden och konsulten är det som ger mig en enorm drivkraft i mitt arbete! Känslan som infinner sig när kunden och konsulten är i symbios är oslagbar!”

Besnik Xhemajli

Besnik Xhemajli

Business Manager

besnik.xhemajli@adecco.se 073 - 684 71 69 Besnik Xhemajli

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

"Att finnas där för både medarbetaren och kunden när det behövs som mest är vad som utvecklar och motiverar mig som bäst.”

Adecco
Adecco Group