Rekryterings- och bemanningsföretag i Lund

Varmt välkommen till oss på Adecco!

I Skåne är Lund navet för entreprenörskap och innovation vilket präglar staden och därför tycker vi på Adecco att det både är roligt och spännande att få samarbeta med flera välkända och attraktiva arbetsgivare i Lund. Lund-området tillhör Adecco kontoret i Malmö och vi och våra konsulter är verksamma i Lund dagligen.

På Adecco är vårt mål att göra skillnad för någon varje dag. Vi låter våra kärnvärderingar och ledord passion, entreprenörskap, ansvar, laganda och kundfokus genomsyra vårt dagliga arbete och de är en viktig del i allt vi gör. Vi är en professionell och pålitlig partner som erbjuder bästa möjliga service inom bemanning och rekrytering.

Malena Gullberg

Kontaktperson

Malena Gullberg

Business Developer


malena.gullberg@adecco.se 070 - 487 32 67

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Rekrytering och bemanning i Lund

I sann lundaanda är studentstaden Lund full av engagerade och ambitiösa studenter. Behöver ni extra stöd i er organisation? Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi er att hitta den kompetens som passar ert behov. Är du student och vill förankra dina nyvunna kunskaper i praktiken? Eller du kanske är nyexaminerad och på jakt efter ditt första jobb? Varmt välkommen till oss, vi hjälper dig på vägen i din nya karriär!

Oavsett om du är kund, kandidat eller konsult så sätter vi dig i fokus och hjälper dig att hitta de lösningar som bäst passar dig eller din verksamhet. På Adecco är vi experter på bemanning och rekrytering och vi har lång erfarenhet av att matcha både studenter och heltidssökande med deras drömjobb.

Du kan också bli en del av Sveriges främsta rekryterings- och bemanningsföretag. Varmt välkommen till Adecco-familjen, vi ser fram emot att höra av dig!

Vi som arbetar på Adecco Lund

Adecco General Staffing

Philip Lindvall

Philip Lindvall

Regional Branch Manager

philip.lindvall@adecco.se 073 - 684 71 66

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

”Min drivkraft är att bygga starka och välmående team som kontinuerligt ger bästa möjliga upplevelse till kunder, konsulter och kandidater. Vi driver svensk arbetsmarknad framåt.”

Sara Höglund

Sara Höglund

Talent Agent

sara.hoglund@adecco.se 073 - 684 73 23

Rekrytering av medarbetare

”Min passion är att samarbeta med dig som jobbsökande och dig som söker kompetens. Detta gör jag genom en kompetensbaserad rekryteringsprocess som säkerställer både hög kandidat- och kundnöjdhet.”

Liridona Brahimi

Liridona Brahimi

Recruiter

liridona.brahimi@adecco.se 073 - 684 72 82

Rekrytering till bemanning

”Jag inspireras av att hjälpa människor ut i arbetslivet och att ta nästa steg i karriären. Att få förtroendet och skapa en god relation med både kunder och kandidater är avgörande för en positiv rekryteringsupplevelse och något jag alltid strävar efter. Alla personliga möten ger rollen som recruiter en extra spänning!”

Ida-Maria Karlsson

Ida-Maria Karlsson

Recruitment Consultant

ida-maria.karlsson@adecco.se 073 - 684 72 91

Rekrytering till bemanning

”Att som rekryterare få stödja företag i att hitta rätt kompetens är ett givande och ständigt utvecklande arbete. Dessutom får jag nästan dagligen möjlighet att möta nya personligheter och ta del av deras erfarenheter vilket är otroligt spännande!”

Emilia Ottocan

Emilia Ottocan

Staffing Coordinator

emilia.ottocan@adecco.se 073 - 684 71 15

Bemanningsansvar, koordinering av konsulter och studentbemanning

“Det bästa med min roll är att få träffa och bemöta så många olika människor i min vardag! Jag uppskattar också den nära relationen med mina kollegor som krävs för att arbeta synkat och ge bästa möjliga service till kunder och konsulter.”

Sofia Nyberg

Sofia Nyberg

Staffing Administrator

sofia.nyberg@adecco.se 073 - 684 73 33

Administrativt och konsultativt stöd till Business Managers samt kontaktperson för konsulter

”Min drivkraft är att ge bästa möjliga service till kollegor, kunder och konsulter. Det är otroligt kul att få vara en del av våra konsulters utveckling och se dem växa i sina respektive roller.”

Cornelia Molin

Cornelia Molin

Business Manager

cornelia.molin@adecco.se 073 - 684 72 96

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

"Jag brinner för att vara delaktig i mina kunders utvecklingsresa & se vilka höjder som kan nås när rätt konsult hamnar hos rätt kund."

Oskar Hansson

Oskar Hansson

Business Manager

oskar.hansson@adecco.se 073 - 684 73 40

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Att varje dag kunna skapa mervärde för kund och konsult, och att därmed vara en vital länk i kedjan för alla våra samarbetspartners är oerhört energigivande och inspirerande i min roll.”

Michaela Johansson

Michaela Johansson

Teamleader

michaela.johansson@adecco.se 073 - 684 74 10

Personalansvar Business Managers och Staffing Coordinator

"Det bästa med att jobba på Adecco är att få vara en del i ett engagerat team som bygger långsiktiga och värdeskapande relationer med våra kunder och konsulter. Det är inspirerande att se hur alla är vinnare i ett bra samarbete."

Adecco Managed Services

Frida Andersson

Regional Branch Manager

frida.andersson@adecco.se 073 - 684 72 39

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

Matilda Nilsson

Matilda Nilsson

Recruiter

matilda.nilsson@adecco.se 073 - 684 72 70

Rekrytering till bemanning

”Det bästa med att jobba på Adecco är att jag får vara med och hjälpa personer i deras arbetsliv samtidigt som jag kan hjälpa mina kunder att bli konkurrenskraftiga genom rätt kompetens.”

Tina Nilsson

Tina Nilsson

Recruiter

tina.nilsson@adecco.se 073 - 684 76 96

Rekrytering till bemanning

”Jag brinner för att bygga långsiktiga relationer där såväl människan som affären sätts i fokus.”

Lisa Mellgård

Lisa Mellgård

Business Manager

lisa.mellgard@adecco.se

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Att ha möjlighet att i nära samarbete med våra kunder utvecklas mot gemensamma mål är vad som motiverar och driver mig dagligen.”

Lina Öberg

Lina Öberg

Business Manager

lina.oberg@adecco.se 073 - 684 72 30

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

"Det bästa med min arbetsroll är alla fantastiska människor jag får prata med och träffa dagligen, både kunder, konsulter och kollegor. Att skapa och utveckla relationer är en motivationsfaktor som driver mig att ständigt sträva efter att leverera utifrån bästa möjliga förmåga."

Linn Andreasson

Linn Andreasson

Business Manager

linn.andreasson@adecco.se 076 - 941 27 21

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Det bästa med att jobba på Adecco är den vänliga och hjälpsamma kulturen, det stora ansvaret jag får ta, alla människor jag får möta och den utveckling denna roll ger mig. Sen har vi så himla roligt på jobbet!”

Fatima Bekori

Fatima Bekori

Business Manager

fatima.bekori@adecco.se 073 - 684 70 28

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

Adecco
Adecco Group