Rekryterings- och bemanningsföretag i Kalmar

Adecco Group är världens ledande leverantör av HR-lösningar och världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder världen över och omkring 700 000 uthyrda konsulter på uppdrag varje dag, är Adecco Group även en av världens största arbetsgivare.

Adecco har verksamhet i hela Sverige och så även i Kalmar, dock har vi inget fysiskt kontor i Kalmar utan utgår från Karlskrona. Vår filosofi är att finnas nära kunden vilket innebär att vi har stor rörlighet i vårt sätt att arbeta.

Vi är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering - inom de flesta branscher och till de flesta rollerna inom er organisation. Våra trogna och framför allt nöjda kunder återfinns över hela Södra Götaland och inom många olika branscher.

Utmärkande för oss i Södra Götaland är att vi är snabba, enkla att jobba med och vi har förmågan att hitta rätt kandidater.

Susanne Zec

Kontaktperson

Susanne Zec

KONTORSCHEF


susanne.zec@adecco.se 010 - 173 73 00

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Rekrytering och bemanning i Kalmar

Adeccos värderingar är passion, entreprenörskap, kundfokus, ansvar och laganda. Värderingarna tar vi på stort allvar och det är av högsta vikt att efterfölja dessa. Vetskapen att vi gör skillnad i människors liv är anledningen till att vi går till jobbet varje dag och att vi trivs med det och känner stor stimulans.

Vi ger dig som kund:

 • Kontinuitet och långvarig relation
 • Säkerhet kring rekrytering och inhyrning
 • Attraktionskraft av de rätta kandidaterna
 • En konkurrenskraftig och proaktiv partner
 • Så bli en del av Sveriges främsta rekryterings- och bemanningsföretag du också och gå en ljus framtid till mötes med oss på Adecco. När du kontaktar Adecco i Kalmar möter du medarbetare med stor passion för sin uppgift.

  Du är alltid välkommen att höra av dig!

  Kontaktpersoner för Kalmar

  Susanne Zec

  Susanne Zec

  Kontorschef

  susanne.zec@adecco.se

  Jag ser mitt jobb som både ansvarfullt och stimulerande. Det är så givande att få arbeta med att ge människor jobb – ett jobb som de längtat efter och passar för och lika givande är det att kunna hjälpa företag med den mest lämpliga kompetensen.

  Varje dag i mitt jobb känns som ett nytt kapitel i en bok, lika spännande!

  Carina Falck

  Carina Falck

  Business Manager

  carina.falck@adecco.se

  Det bästa med mitt jobb är att få inblick i många olika företag, branscher och träffa intressanta människor. Min vardag består av att hjälpa kunder med alla utmaningar som kan uppstå inom personalbehov genom att hitta rätt lösning inom inhyrning och rekrytering. Jag har lång erfarenhet från min bransch och resultatet av min insats blir oftast både uppskattad och effektiv och det drivs jag utav!

  Åsa Lindhoff

  Åsa Lindhoff

  Business Manager

  asa.lindhoff@adecco.se

  Jag är driven, kreativ, påhittig och lösningsfokuserad och dessutom gillar jag utmaningar, därför passar mitt jobb mig som handen i handsken! Att få vara en del av ett av världens största företag inom bemanning och rekrytering; Adecco, är fantastiskt! Som Business Manager får jag dagligen möjligheten att träffa nya människor, utvecklas och även vara en del av konsulternas utvecklingsresa.

  Adecco
  Adecco Group