Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Varmt välkommen till oss på Adecco i Falkenberg!

Har ni ett behov av bemanning och rekrytering så är Adecco det självklara valet, då vi med lång erfarenhet i branschen erbjuder expertkunskap av att matcha duktiga och kompetenta medarbetare med verksamhetens behov. Att hitta rätt ska vara lätt tycker vi på Adecco i Falkenberg!

När det gäller bemanning och rekrytering täcker vårt kontor i Halmstad in hela Hallands län och Båstad. Här arbetar våra talanger dagligen på några av de mest välkända och attraktiva arbetsplatserna i Halland, där de inte bara förvaltar utan också utvecklar verksamheterna.

I Falkenberg finns det inte bara kompetenta konsulter och kandidater utan dessutom massor av duktiga och ambitiösa studenter som mer än gärna extraknäcker under studietiden. Har ni ett behov av extra stöd i er organisation? Ta kontakt med oss så hjälper vi er med en personallösning som passar er!

Christopher A´son Strandahl

Kontaktperson

Christopher A´son Strandahl

REGIONAL BRANCH MANAGER


christopher.ason-strandahl@adecco.se 073 - 684 73 69

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på Adecco Falkenberg

Christopher A´son Strandahl

Christopher A’son Strandahl

Regional Branch Manager

christopher.ason-strandahl@adecco.se 073 - 684 73 69

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

"Jag drivs av att bygga ett starkt och välmående team, som finner kreativa lösningar för att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder, konsulter och kandidater. Tillsammans hjälper vi till att utveckla näringslivet i Halland”

Hanna Bonli

Hanna Bonli

Senior Talent Agent

hanna.bonli@adecco.se 073 - 684 77 73

Rekrytering av medarbetare och bemanning

”Det bästa med mitt jobb som rekryterare är att på daglig basis träffa kandidater, kunder och konsulter med olika bakgrund och erfarenhet. Och att få vara delaktig när en kandidat + ett företag blir en perfekt matchning är helt fantastiskt!”

Lisa Åberg

Lisa Åberg

Business Manager

lisa.aberg@adecco.se 073 - 684 76 63

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Det bästa med mitt jobb är samarbetet med kollegorna på kontoret, våra kunder, konsulter och kandidater. Det som gör mig extra glad är när man gör en ”perfect match”, rätt person på rätt plats! Samt möten med alla härliga människor.”

Magnus Pohjolainen

Magnus Pohjolainen

Business Manager

magnus.pohjolainen@adecco.se 073 - 684 80 83

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Det bästa med mitt jobb är all kontakt med personer med olika och spännande bakgrunder. Sen att få vara med på hela resan, från att skriva annons, första intervju och ända till tillsättning hos kund. Att sedan se att det blev den där perfekta matchen mellan konsult och kund.”

Sigrid Håkansson

Sigrid Håkansson

Talent Agent / Recruiter

sigrid.hakansson@adecco.se 073 - 684 73 08

Rekrytering av medarbetare och bemanning

”Det bästa med mitt jobb är alla härliga människor jag möter varje dag och får bygga relationer med. Och att arbeta med att matcha rätt kompetens till rätt uppdrag som leder till nöjda kunder, kandidater och konsulter gör mig glad!”

Jennifer Persson

Jennifer Persson

Business Manager / Recruiter

jennifer.persson@adecco.se 073 - 684 70 99

Rekrytering av medarbetare och bemanning

”Det bästa med mitt jobb är den dagliga kontakten jag får ha med alla kunder, konsulter och kandidater, samtidigt som jag får vara med och matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Jag får även vara del av ett fantastiskt team som tillsammans motiverar och hjälper varandra!”

Malkolm Nilsson Säfqvist

Malkolm Nilsson Säfqvist

Business Manager / Recruiter

malkolm.safqvist@adecco.se

Rekrytering av medarbetare och bemanning

”Det bästa med mitt jobb är att dagligen få träffa härliga människor med olika erfarenheter och egenskaper. Jag får samtidigt arbeta och umgås med fantastiska medarbetare på kontoret där vi tillsammans driver varandra och våra kunder, konsulter och kandidater framåt”

Adecco
Adecco Group