Rekryterings- och bemanningsföretag i Eskilstuna

Eskilstunakontoret öppnade 1997 och har under de verksamma åren byggt ett stort kontaktnät och lokalkännedom. Vi har allt från små till stora kunder i vårt område och verkar inom en rad olika branscher.

Vi är ett erfaret team med olika bakgrund som rekryterar och hyr ut såväl industripersonal som ekonomer, kundtjänst, administratörer osv.

I Eskilstuna andas och lever vi Adecco Groups värdeord: passion, entreprenörskap, kundfokus, ansvar och laganda. Att få vara med och göra skillnad i människors liv är anledningen till att vi går till jobbet varje morgon.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Cecilia Furusjö

Kontaktperson

Cecilia Furusjö

Regional Branch Manager


cecilia.furusjo@adecco.se 073 - 684 71 06

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Adecco Eskilstuna

010 - 173 73 00 eskilstuna@adecco.se

Kyrkogatan 17

632 20 Eskilstuna

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Eskilstuna

Vi har ett stort närverk av startklara kandidater som är redo att täcka upp i samma stund som ett behov uppstår. Vi drivs dagligen av utmaningen i att hitta just den kompetens ditt företag behöver. Vi på Adecco i Eskilstuna arbetar för varje dag för att få verksamheter och människor att växa.

Vi sätter värde i att hitta bra lösningar till våra kunder och bli en långsiktig partner. Vi är stolta över våra konsulter och det är viktigt för oss att de trivs och kan utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Är du på jakt efter att rekrytera eller hyra in medarbetare i Eskilstuna, Strängnäs, Flen, Kungsör eller Arboga? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på Adecco Eskilstuna

Cecilia Furusjö

Regional Branch Manager

cecilia.furusjo@adecco.se 073 - 684 71 06

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

”Jag drivs av att bygga ett starkt team som med arbetsglädje och kreativa lösningar tar vår verksamhet framåt. Att vi tillsammans arbetar för att bygga relationer och få nöjda kunder, konsulter och kandidater.”

Robin Johansson

Business Developer

robin.johansson@adecco.se 016 - 542 85 07

Försäljning, uppstart av nya kunder, avtal och offerter

”Det är i motvind en drake lyfter.”

Michael Rinman

Business Manager

michael.rinman@adecco.se 016 - 542 85 04

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Som gammal produktionsledare så brinner jag i min roll som Business Manager för att coacha konsulter och kandidater mot maximal utveckling. Jag vill även vara en viktig del i kundernas vardag, där de får en samarbetspartner som de kan bolla utmaningar och idéer med.”

Rekrytering till bemanning

”Att ge kandidaten en positiv rekryteringsupplevelse under hela processen samtidigt som jag tillsammans med mina kollegor överträffar kundens förväntningar är något jag alltid strävar efter. ”

Rekrytering av medarbetare

”I mötet med mig träffar du en engagerad rekryterare som arbetar målmedvetet för att lösa ert rekryteringsbehov. Jag drivs av att se både kunder och medarbetare nöjda efter en lyckad matchning.”

Malin Fredriksson

Talent Agent

Föräldraledig

Adecco
Adecco Group