Rekryterings- och bemanningsföretag i Eskilstuna

Eskilstunakontoret öppnade 1997 och har under de verksamma åren byggt ett stort kontaktnät och lokalkännedom. Vi har allt från små till stora kunder i vårt område och verkar inom en rad olika branscher.

Vi är ett erfaret team med olika bakgrund som rekryterar och hyr ut såväl industripersonal som ekonomer, kundtjänst, administratörer osv.

I Eskilstuna andas och lever vi Adecco Groups värdeord: passion, entreprenörskap, kundfokus, ansvar och laganda. Att få vara med och göra skillnad i människors liv är anledningen till att vi går till jobbet varje morgon.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Cecilia Furusjö

Kontaktperson

Cecilia Furusjö

Regional Branch Manager


cecilia.furusjo@adecco.se 073 - 684 71 06

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Rekrytering och bemanning i Eskilstuna

Vi har ett stort närverk av startklara kandidater som är redo att täcka upp i samma stund som ett behov uppstår. Vi drivs dagligen av utmaningen i att hitta just den kompetens ditt företag behöver. Vi på Adecco i Eskilstuna arbetar för varje dag för att få verksamheter och människor att växa.

Vi sätter värde i att hitta bra lösningar till våra kunder och bli en långsiktig partner. Vi är stolta över våra konsulter och det är viktigt för oss att de trivs och kan utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Är du på jakt efter att rekrytera eller hyra in medarbetare i Eskilstuna, Strängnäs, Flen, Kungsör eller Arboga? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på Adecco Eskilstuna

Cecilia Furusjö

Regional Branch Manager

cecilia.furusjo@adecco.se 073 - 684 71 06

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

”Jag drivs av att bygga ett starkt team som med arbetsglädje och kreativa lösningar tar vår verksamhet framåt. Att vi tillsammans arbetar för att bygga relationer och få nöjda kunder, konsulter och kandidater.”

Rickard Luchterhand

Business Manager

rickard.luchterhand@adecco.se 021 - 470 29 18

Kundansvarig, personalansvar för konsulter

”Jag drivs av att bygga förtroende och utveckla samarbetet hos våra kunder genom att känna deras verksamheten, se behovet och komma med lösningar. Jag vill få mina konsulter att känna sig uppskattade, trygga och nöjda vilket är en förutsättning för att de ska kunna göra sitt bästa ute hos kunden.”

Daniel Bejersten

Business Manager

daniel.bejersten@adecco.se 073 - 684 - 77 68

Kundansvarig, personalansvar för konsulter

”Att finnas där för både medarbetaren och kunden när det behövs som mest, och att jag får dela med mig av mina erfarenheter från industrin, är vad som motiverar och driver mig dagligen."

Helena Torresan Bergsell

Business Manager

helena.torresanbergsell@adecco.se 073 - 684 70 37

Kundansvarig, personalansvar för konsulter

Daniel Weiderstål

Business Manager

daniel.weiderstal@adecco.se 021 - 470 29 13

Kundansvarig, personalansvar för konsulter

Rekrytering av medarbetare

”I mötet med mig träffar du en engagerad rekryterare som arbetar målmedvetet för att lösa ert rekryteringsbehov. Jag drivs av att se både kunder och medarbetare nöjda efter en lyckad matchning.”

Adecco
Adecco Group