Rekryterings- och bemanningsföretag i Borås

Adecco har funnits i Borås sedan mitten av 2000-talet och har sedan dess byggt upp både ett stort nätverk bland kandidater och en bred erfarenhet inom rekrytering och uthyrning i flera olika branscher och kompetensområden. Vårt stora nätverk består av kunder och kandidater inom områden som ekonomi, logistik, administration och HR. Med hjälp av detta har vi rätt förutsättningar för att skapa högklassig matchning mellan kunder och kandidater för så väl långsiktiga som kortsiktiga uppdrag inom tjänstemannasektorn.

Vårt mål är att vara er självklara partner när det kommer till personal samt vara det självklara valet för kandidater som söker arbete. Vi har en stark lokal kännedom samtidigt som vi kan dra nytta av att vi är en del av världens största rekryterings- och bemanningsföretag: The Adecco Group.

Vi är experter på att hitta förstklassiga och långsiktiga lösningar som är anpassad efter just ditt behov som kund. Vi hjälper människor till en utvecklande karriär och företag att hitta rätt medarbetare. Oavsett vart i karriären eller inom vilken bransch du befinner dig ser vi fram emot att träffa dig.

Välkommen att höra av dig!

Johanna Lydén

Kontaktperson

Johanna Lydén

Business Manager


Johanna.lyden@adecco.se 073 - 684 70 16

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group