Rekryterings- och bemanningsföretag i Borås

Adecco har funnits i Borås sedan mitten av 2000-talet och har sedan dess byggt upp både ett stort nätverk bland kandidater och en bred erfarenhet i flera olika branscher. Med hjälp av detta har vi rätt förutsättningar för att skapa smarta och flexibla lösningar för dig som kund.

Vårt mål är att vara er självklara partner när det kommer till personal samt vara det självklara valet för kandidater som söker arbete. Vi har en stark lokal kännedom samtidigt som vi kan dra nytta av att vi är en del av världens största rekryterings- och bemanningsföretag: The Adecco Group.

Mia Biselius

Kontaktperson

Mia Biselius

Regional Branch Manager


mia.biselius@adecco.se 073 - 684 89 92

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Adecco Borås

010 - 173 73 00 boras@adecco.se

Lilla Brogatan 31

503 35 Borås

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Borås

Våra trogna och framför allt nöjda kunder finns både i Borås men även i närliggande orter och kommuner så som Kinna, Hökerum eller Svenljunga. Så oavsett om din verksamhet finns i centrala Borås, Alingsås, Mark eller Fåglum så finns vi självklart där för dig!

Feedback som vi får ifrån våra kunder är dels vår träffsäkerhet och snabbhet när det kommer till att hitta rätt kompetens, men även att vi utstrålar seriositet och mod. Vi har en rak och ärlig dialog under rekryteringsprocessen likväl närvarande och engagerade Business Managers som finns där för att underlätta för er.

Vi hyr ut och rekryterar till tjänster på alla nivåer i er organisation. Så oavsett om du söker din nya kundfavorit på kundtjänsten, motiverande teamleader eller produktionchef så är vi det självklara valet.

Vi lever och andas våra värdeord: passion, entreprenörskap, kundfokus, ansvar och laganda. Att vi göra skillnad i människors liv är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Vi svarar inom 2 timmar*

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Söker du jobb?

Då hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär.

Vi som arbetar på Adecco Borås

Mia Biselius

Mia Biselius

Regional Branch Manager

mia.biselius@adecco.se 073 - 684 89 92 Mia Biselius

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

“Att vi alltid utvecklas, är det viktigaste på vårt kontor. Både vad det gäller våra kunder, konsulter och kandidater. Det är genom dom som vi blir innovativa, kreativa och hittar de bästa lösningarna för alla kunder. Genom högklassigt teamwork och stort driv är vi dessutom snabbast på leverans med kvalité”

Emma Johansson

Emma Johansson

Business Developer

emma.johansson@adecco.se 073 - 684 89 91 Emma Johansson

Försäljning, uppstart av nya kunder, avtal och offerter

”Jag brinner för att bygga relationer med mina samarbetspartners. Det är väldigt roligt att vara bryggan mellan kunden och mitt kontors duktiga och passionerade kundteam som gör sitt yttersta för att skapa en bra leverans.”

Rekrytering till bemanning

”Att få ge en person möjligheten till en ny spännande tjänst samtidigt som en kund får en medarbetare i toppklass är vad som driver mig.”

Fanny Näsström

Fanny Näsström

Business Manager

fanny.nasstrom@adecco.se 073 – 647 12 61 Fanny Näsström

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Att arbeta värdeskapande och långsiktigt för både kunder och medarbetares framtid.”

Besnik Xhemajli

Besnik Xhemajli

Business Manager

besnik.xhemajli@adecco.se 073 - 684 71 69 Besnik Xhemajli

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

"Att finnas där för både medarbetaren och kunden när det behövs som mest är vad som utvecklar och motiverar mig som bäst.”

Adecco
Adecco Group