Bemanning med Adecco

Rätt personal

Oavsett om du behöver en konsult i några timmar eller en hel avdelning på heltid en längre period, så är Adecco alternativet för dig.

Vi ger dig rätt kompetens till rätt jobb på dina villkor.

Rätt tidpunkt

Behöver du personal akut eller har du lång framförhållning?

Oavsett så anpassar vi oss efter dina behov och våra konsulter står redo att börja jobba på direkten när helst det passar dig.

Rätt kostnad

När du bemannar med hjälp av oss ingår allt från försäkringar till VAB.

På så sätt vet du redan vid ett tidigt stadium har koll på slutkostnaden för att ta in extrapersonal.

Rätt nätverk

Med Adecco som HR-partner får du tillgång till vårt stora nätverk av konsulterande talanger.

Du behöver aldrig kompromissa med kompetens och färdigheter när du bemannar med oss.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.


Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

”Adecco är ett hjärtligt företag med bra värderingar som är genuint intresserade av en som kund. De bryr sig på riktigt.”

Annika Nordström

HR Partner på Bravida

Bemanning med Adecco

På en allt mer globaliserad och konkurrensutsatt marknad gör de små detaljerna stor skillnad. Att alltid ha just den bemanning och produktivitet du behöver – varken mer eller mindre – kan vara det som fäller avgörandet vid din nästa affär.

Våra konsulter, lösningar och tillvägagångssätt frigör din fulla potential och gör ditt företag mer konkurrenskraftigt. Från stora, globala organisationer till små familjeföretag och startups. Vi gör skillnad - varje dag.

Slipp oväntade kostnader

En vanlig missuppfattning är att det är dyrt att hyra in en konsult. Men när du bemannar med hjälp av oss ingår allt från försäkringar till VAB och sjukfrånvaro. Du slipper oväntade kostnader, vilket gör det enkelt för dig att få koll på vad det egentligen kostar att ta in extra personal. Att hyra personal från Adecco kan också vara ett sätt att hitta en ny medarbetare. Du kan alltid hyra först för att sedan ta över anställningen själv, och du slipper då allt administrativt arbete och de kostnader en rekryteringsprocess innebär.

Motiverade medarbetare med bred kompetens

Tack vare vår ständigt pågående nyrekryteringsprocess kan vi snabbt och effektivt erbjuda konsulter med rätt kompetens. Vår personal har valt att arbeta hos oss för att de uppskattar omväxlingen, är nyfikna på nya situationer och arbetsplatser.

Våra konsulter är flexibla och mycket motiverade att göra ett gott arbete hos våra kunder. I våra kundundersökningar får vi år efter år bevis på hur nöjda våra kunder är med de egenskaper Adeccos konsulter besitter.

Vi är så säkra på att även du kommer att bli nöjd att vi har nöjd kund-garanti. Om du av någon anledning skulle vara missnöjd med vår matchning gör vi självklart om den utan extra kostnad inom tre dagar. På så vis minimerar vi alla dina risker när du bemannar med oss.