2022-10-18NYHETER

Adecco Professionals ny medlem i Schweiziska Handelskammaren

Schweiziska handelskammaren

Schweiziska Handelskammaren är en ideell organisation för företag och privatpersoner som är intresserade av handel och utbyten mellan Schweiz och Sverige. Nu blir Adecco Professionals ny medlem med ambitionen att verka som en HR-partner inom kompetensförsörjning till övriga medlemmar.

Huvudsyftet med kammaren i Sverige är att fungera som en nätverksorganisation. En plattform där företagsledare och individer kan kopplas samman och affärsmöjligheter mellan medlemmarna kan skapas. Att Adecco blir en del av den Schweiziska Handelskammaren grundar sig i att Adeccokoncernen bildades i landet 1996 och än idag har sitt huvudkontor i Zürich.

Andreas Börjesson, Head of Adecco Professionals Göteborg, berättar att han under hösten har deltagit i flera givande nätverksträffar där intressanta samtal har förts mellan medlemmarna.

Schweiziska Handelskammaren är precis som Adecco Professionals, placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö. Adecco Professionals är Adeccos affärsområde med stärkt specialisering inom fokusområdena; Ekonomi & Finans, HR, Inköp & Logistik, Administration, Kundtjänst, IT, Marknadsföring och Sälj.

Andreas Börjesson berättar:

– Det här är ett otroligt bra samarbete där vi får bidra med vår spetskompetens inom kompetensförsörjning och tillfälle att vara en HR-partner till övriga medlemmar. Här kan vi verka som en rådgivare och dela med oss av hur vi på Adecco Professionals jobbar för att attrahera och behålla unga talanger, hur kompetensmarknaden ser ut inom våra fokusområden och rådande trender inom arbetsmarknaden i Sverige.

Anne Brennwald, Managing Director Swiss Chamber, säger:

– Vi är jätteglada att välkomna Adecco till oss, här får våra medlemmar en efterlängtad partner inom kompetensförsörjning.

Genom våra mötesplatser, seminarium, omvärldsbevakning, affärsrådgivning får våra medlemmar en trygg plattform för samarbete. Hos oss kan våra medlemmar höja din kompetens genom att utbyta erfarenheter med andra företag och dela med sig av sin egen kunskap.

Vi ser fram emot ett givande samarbete med Adecco.

Nyfiken på det senaste?


Vi skriver om allt från personalfrågor och kompetensbrist till hur du bör anpassa ditt företag till en föränderlig arbetsmarknad.

Genom att registrera så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group