2022-04-06NYHETER

Sofie Brange – ny Hållbarhetschef på Adecco Group Sverige

Sofie Brange, ny hållbarhetschef på Adecco Group Sverige

Adecco Group Sverige värvar Sofie Brange till rollen som Hållbarhetschef. Sofie har över 10 års erfarenhet med att jobba med kommunikation och samhällsfrågor och kommer senast från medieföretaget Clear Channel. Där arbetade hon under sju år med allt från hållbarhet, varumärkesfrågor och public affairs. Dessförinnan var Sofie kommunikationskonsult på JKL (Kekst CNC).

– Det känns väldigt roligt att ta mig an hållbarhetsfrågorna på ett företag som Adecco Group där mångfald och inkludering är ett högt prioriterat område – och en del av bolagets DNA och affärsmodell, säger Sofie Brange, och fortsätter:

– Sverige står dessutom för stora utmaningar med bland annat kompetensbrist när klimatomställningen gör om arbetsmarknaden, och en del av mitt arbete kommer bli att visa hur vi på Adecco Group kan spela en viktig roll för de gröna näringarna.

Malin Persson, CEO för Adecco Group Sverige säger:

– Vår absoluta ambition är att hållbarhetsarbetet ska genomsyra hela vår verksamhet, vilket är ett måste om vi ska uppnå vår vision om att skapa framtidens jobb för alla. Rekryteringen av Sofie är därför en viktig pusselbit i vår fortsätta hållbarhetsarbete och särskilt med tanke på den gröna omställningen som sker av arbetsmarknaden.

För ytterligare frågor kontakta Sofie Brange direkt:

+ 46 702 85 29 59 sofie.brange@addecogroup.com

Om The Adecco Group

The Adecco Group är en av världens ledande företag inom kompetensförsörjning och möjliggör 3,5 miljoner karriärer årligen. Koncernen verkar i cirka 60 länder och har legat på Fortune 500s globala lista i 20 år. I Sverige består Adecco Group av Adecco, LHH, Akkodis och erbjuder därmed holistiska och specialiserade lösningar till företag och organisationer som behöver lösa tillfälliga kompetensbehov eller långsiktigt rusta sig för framtiden. Vart och ett av dessa varumärken erbjuder en nischad kompetenslösning inom rekrytering, bemanning, outsourcing, specialistkonsulting och executive search. Vi drivs av ett starkt syfte - Framtidens jobb. För alla. Idag.

Nyfiken på det senaste?


Vi skriver om allt från personalfrågor och kompetensbrist till hur du bör anpassa ditt företag till en föränderlig arbetsmarknad.

Genom att registrera så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group