2021-12-22NYHETER

Sandra Szepesi – ny Head of Perm Solutions Adecco Group Sweden

Sandra Szepresi, Head of Perm Solution

Adecco värvar ännu en tung profil - Sandra Szepesi blir chef för affärsområdet rekrytering i Sverige från och med januari 2022. Sandra har över 15 års erfarenhet av rekrytering och har tidigare startat och drivit upp flera framgångsrika rekryteringsbolag. Med sin erfarenhet från Sigma Recruit, Wise och Manpower, kommer Sandra med gedigen spetskompetens inom rekrytering i starka tillväxtmiljöer.

– Det är mycket som händer på marknaden just nu och kampen om kompetensen blir alltmer komplex. Rekrytering går på frammarsch och är idag en strategisk funktion med främsta uppgift att skapa ökad konkurrenskraft och överlevnad för företagen, säger Sandra.

Behovet av spetskompetens fanns redan innan pandemin och är större nu än någonsin. När marknaden nu återhämtar sig står rekrytering högst upp på företagens prioriteringslistor.

– Jag ser Adecco, med sin globala kunskapsplattform och starka rekryteringstradition, som en viktig aktör för att driva den utvecklingen. Adecco Sverige, som nyligen vunnit flera affärsutmärkelser, visar att man är både rustad och beslutad för att fortsätta ta marknadsandelar. Jag ser fram emot att vi snart agerar som förebild för våra kollegor i Norden och globalt, fortsätter Sandra.

Roken Cilgin, chef för Adecco Professionals Sverige säger: Vi har gjort stora investeringar inom just Professional services det senaste året där affärsområdet rekrytering är en mycket viktigt del. Att nu få välkomna Sandra med sin gedigna kompetens och erfarenhet av både rekryteringsbranschen och av att skapa och bygga tillväxt, är en viktig pusselbit i den satsningen.

Nyfiken på det senaste?


Vi skriver om allt från personalfrågor och kompetensbrist till hur du bör anpassa ditt företag till en föränderlig arbetsmarknad.

Genom att registrera så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group