Adeccos omställningsprogram med TSL

Adecco är en rikstäckande leverantör av omställningsprogram finansierade av trygghetsfonden TSL. Målet med Adeccos omställningsprogram är att, tillsammans med dig som blivit uppsagd, hitta nytt arbete. Du får din egen coach som är med dig hela vägen. Det gör att du under hela programmet får råd, stöd och vägledning i jobbsökningsprocessen utifrån just dina behov.

Då Adecco är ett rekryterings- och bemanningsföretag får du tillgång till ett stort och unikt kontaktnät inom näringslivet med stor möjlighet att matcha din kompetens mot konkreta tjänster. Vi har även en resultatgaranti som innebär att du får fortsatt stöd om du efter genomfört program ännu inte fått ny sysselsättning.

Vi erbjuder garanti och efterskydd

För oss på Adecco är det viktigt att du kommer rätt i arbetslivet. Därför erbjuder vi både garanti och efterskydd i upp till två år. Det innebär att du kan återkomma till oss även om du slutar din anställning på egen begäran.

Väljer du Adecco får du coachning från ett företag som finns representerat i hela landet och stora delar av världen. Vi har genom åren byggt upp en gedigen erfarenhet inom omställning och har ett väl utvecklat coachningsprogram som bygger på individuell coachning med fokus på nytt arbete.


Vill du veta mer om våra omställningsprogram är du välkommen att kontakta ditt närmaste Adeccokontor.

Fakta om omställningsstödet

Det är din arbetsgivare som tillsammans med facket ansöker om omställningsstöd för dig hos TSL.

Du som är uppsagd har möjlighet att påverka din arbetsgivare och facklige representant om vilken leverantör de ska välja för omställningsstödet.

För att vara berättigad till TSL ska du vara tillsvidareanställd vid uppsägningstillfället och ha arbetat minst 16 timmar per vecka sammanhängande under de senaste 12 månaderna. Abetstidsmåttet ska framgå på anställningsavtalet. Anställningen kan avse flera olika arbetsgivare (anslutna till TSL) utan avbrott för t.ex. arbetslöshet. 12 månader räknas från anställningens upphörande, ej uppsägningsdatum.

 
 

  • Adecco Sweden AB • Kungsgatan 60 • Box 121 27 • 102 24 Stockholm • Tel. växel 08-598 980 00 © 2012 Adecco. All Rights Reserved
  • Sitemap