Uppåt, framåt för ditt företag!

Småföretagens framgång är otroligt viktig för svensk ekonomi och sysselsättning. Av just den anledningen vill vi på Adecco satsa lite extra på att lösa små och medelstora företags problem och utmaningar. Vårt syfte är tydligt: att hjälpa mindre företag uppåt, framåt! Och vi på Adecco har verktygen som gör det möjligt, oavsett om det handlar om bemanning, rekrytering eller båda delarna.

Här är några exempel på hur vi kan göra dig och ditt företag starkare:

Kontakta oss!

För mer information, kontakta ditt närmsta Adeccokontor.

De hittar du här.


Toppa ditt arbetslag

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med extra arbetskraft vid precis rätt tillfälle så att allting fortsätter att flyta på. Du kan ta in en person under några få timmar här och där eller en hel avdelning på heltid – helt beroende på dina behov. Och när saker och ting lugnar ner sig igen tackar våra konsulter för sig och din arbetsstyrka återgår till utgångsläge igen.Allt ingår

Slipp otrevliga överraskningar i form av oväntade kostnader för till exempel sjukfrån-varo och arbetskläder. När du bemannar med hjälp av oss ingår allt från försäkringar till VAB vilket gör det enkelt för dig att på ett tidigt stadium få koll på vad det kommer kosta att ta in extra personal.


E-poolen

Adecco har utvecklat ett lätthanterligt web-baserat bokningsverktyg som vi kallar för e‑poolen. Det är särskilt lämpligt att använda när våra kunder behöver bemanna ett stort antal oregelbundna pass. Det nätbaserade verktyget e‑poolen ger då en tydlig överblick både i närtid och framtid för såväl kund som konsultchef och konsult. Bemanning av passen sköts av Adecco som snabbt når ut till kundens dedikerade studentpool via sms och mail.


Plug and play

Vi tar alltid fram kandidater utifrån dina -specifika behov vilket gör att du får människor med rätt egenskaper, kompetens och kort startsträcka. Helt enkelt: rätt person på rätt plats som kan sätta igång och börja leverera från dag ett.
Talanger

När du väljer att bemanna med oss får du också tillgång till vårt nätverk. Vi knyter ständigt till oss nya talanger inom många olika områden. På så vis behöver du aldrig kompromissa med färdigheter, egenskaper eller kompetens när du anlitar våra konsulter.


Nöjd kund garanti

Vi är inte nöjda förrän du är det! Om du av någon anledning skulle vara missnöjd med vår matchning gör vi självklart om den utan extra kostnad inom tre dagar. På så vis minimerar vi alla risker för onödiga kostnader när du anlitar en konsult från oss.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig. *Obligatoriska uppgifter. Det går även bra att ringa oss direkt. Tel: 0200-22 22 22. Förfrågan är inte bindande.

 
 

  • Adecco Sweden AB • Kungsgatan 60 • Box 121 27 • 102 24 Stockholm • Tel. växel 08-598 980 00 © 2012 Adecco. All Rights Reserved
  • Sitemap